Yok bakmadım. Sen izledin mi?Kertenkele 3. bölüm şimdiden 230 bin izlenmiş. @Forumdash bu diziye baktınmı hiç?
İlk başladığı günden beri izliyorum, çok güzel ya. Önyargıyla yaklaşmayın bayılacaksınız.Yok bakmadım. Sen izledin mi?
Senle benim çok ortak dizim var, sen beğendiysen mutlaka benimde beğenebileceğim noktalar vardır da ne bilim ön yargımı diyeyim ne bilim adını koyamadığım bişey bana bu tur dizileri izlettirmiyor. Bu tur derken hacı hocalı muhafazakar diziler değil yanliş anlaşilmasın Bu cmts bakarım zaten o gün bomboş tv benim içinİlk başladığı günden beri izliyorum, çok güzel ya. Önyargıyla yaklaşmayın bayılacaksınız.
Dizi gözüktüğü gibi değil, hacılık hocalık bir durum yok. Kertenkele hapisten kaçmak için o kılığa girdi. Ama acayip komik sahneler var.Senle benim çok ortak dizim var, sen beğendiysen mutlaka benimde beğenebileceğim noktalar vardır da ne bilim ön yargımı diyeyim ne bilim adını koyamadığım bişey bana bu tur dizileri izlettirmiyor. Bu tur derken hacı hocalı muhafazakar diziler değil yanliş anlaşilmasın Bu cmts bakarım zaten o gün bomboş tv benim için
Tamam hatırlat cmts günü bakarımDizi gözüktüğü gibi değil, hacılık hocalık bir durum yok. Kertenkele hapisten kaçmak için o kılığa girdi. Ama acayip komik sahneler var.
Sera Tokdemir'in tatlılığına diyecek yok.Aynen diziye karşı çok ön yargılılar var.Sera'nın güzelliği Timur'un oyunculuğu yeter.
yok be aga güzel değilmiş soğudum o kızdan yanındaki eda daha güzelSera Tokdemir'in tatlılığına diyecek yok.
Şu Adanalı'da ki kızdanmı bahsediyorsun? Yok hacı naptın, oyunculuk yeteneği sıfır bir kere o kızın.yok be aga güzel değilmiş soğudum o kızdan yanındaki eda daha güzel
kertenkele harbiden komik bi dizi
yok be aga ne sıfırı yalnız ünsal komiser bence çok müthiş oyuncu vadideykende hastasıydım adam çok yetenekliŞu Adanalı'da ki kızdanmı bahsediyorsun? Yok hacı naptın, oyunculuk yeteneği sıfır bir kere o kızın.
Ünsal komiserin yardımcısı Sinan Çalışkanoğlu'da bir alem. Gardiyandı o biliyorsun dimi şimdi Ünsal'ın yanında poliscilik oynuyor.yok be aga ne sıfırı yalnız ünsal komiser bence çok müthiş oyuncu vadideykende hastasıydım adam çok yetenekli
Aga farkettin mi bilmiyorum. Kara Poyrazin ayagini corba yapmisti ya Poyraz hala topal bu dizi de Dizide ki en iyi oyuncu şüphesiz Yıldırım Memişoğluyok be aga ne sıfırı yalnız ünsal komiser bence çok müthiş oyuncu vadideykende hastasıydım adam çok yetenekli
abartma en iyisi değilAga farkettin mi bilmiyorum. Kara Poyrazin ayagini corba yapmisti ya Poyraz hala topal bu dizi de Dizide ki en iyi oyuncu şüphesiz Yıldırım Memişoğlu
Kacirmam
yok aga izlemiyorum bu aralar pek dizi takip ettiğim söylenemez vadi dışında
Kertenkele kafa dağıtmak için bire bir. Bu aralar Vadi'de yok aga.yok aga izlemiyorum bu aralar pek dizi takip ettiğim söylenemez vadi dışında
dizi izlemiyorum işte aga bu ara maçlara yoğunlaştımKertenkele kafa dağıtmak için bire bir. Bu aralar Vadi'de yok aga.