İnşallahBugün kertenkele reytinglerde coşturacak.Bütün hafta boyunca tekrarları çok iyi gitti.
aga tesadüfler çok fazla güzel dizi olmuş valla ben beğendim baya komik yerler baya varCok zorluyorlar, bu kadar sacmalamalar ile hikaye ilerlemez
İlk baslarda komik gelebilir yarin paralrl yapinin yuklenmesi sonucu fazla da izlenebilir. ama dizinin gidebileceği yer yok espriler bir yere kadar. Bu kadar tesadüf bu kadar zorlama gerçeklikten çok kopariyor. Bu dizinin biraz gerçek de olması lazimaga tesadüfler çok fazla güzel dizi olmuş valla ben beğendim baya komik yerler baya var
bu arada bence bu dizi yarın baya yükselecektir
Aga ilk bölüm süper ya izledin mi özellikle o namaz kıldırışına kopuyorumaga tesadüfler çok fazla güzel dizi olmuş valla ben beğendim baya komik yerler baya var
bu arada bence bu dizi yarın baya yükselecektir
Ben bir yeri anlamadım Zehra ofisine gitti yolun ortasında kimi bekliyordu ki neredeler dediAga ilk bölüm süper ya izledin mi özellikle o namaz kıldırışına kopuyorum
Hangi sahneyi demissin ? Bir daha izlemem lazimBen bir yeri anlamadım Zehra ofisine gitti yolun ortasında kimi bekliyordu ki neredeler dedi
Kertenkelenin namaz kildirdigi sahne de arkadasinin namaz kilisi tum aileyi koparttı agaerdinç gülener süper bi oyuncu vadideyken de hayrandım çok çok iyi
timur acar süper
oyuncular gerçekten çok iyi tebrik etmek lazım
bölümü full izledim güzel dizi
aga o sahnelere ben o kadar gülmüyorum diğer yerler daha komikKertenkelenin namaz kildirdigi sahne de arkadasinin namaz kilisi tum aileyi koparttı aga