kerem 15.000'ler Kulübünde!

Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum 2 buçuk sene geçmiş bile
Bunca zaman birbirimizi hiç kırmadık bundan sonrada ayınısı diliyorum. Nice güzel mesajlara hayatım. İyi ki bizimlesin 😍 😍 😍 😘 😘 😘 👄 👄 👄

Verdiğin aradan döndüğünde de hoş geldin diyememiştim onu da telafi ediyim hediyelerimle

VE KUDRET SULTAN'la CİNCIR

Reactions: kerem
Ander Omar'ıyla mutlu. Unut o işi sen.
Beni zaten çiftlerden çok Polo'nun herkese karşı dik başlı oluşu ve yeni sezonda herkesle nasıl savaşacağı merakı uyandırıyor.

Reactions: blacklion
Hoş bulduk canım. Sıkıntı yok ya, gitsek de kalsak da hep ayrıyız zaten.

Hediyeler konusunda @Turkuazz'la yarışıyorsun resmen, bu nasıl bir şampiyonlar ligidir? 😱

Doya doya baktım hepsine, çok teşekkür ederim. Ginger öldü ya, Allah belanı versin Süleyman.
Bu arada Elite izledin mi sen?

Beğenmene sevindim, özenle seçilmiş hediyeler hepsi

Ölmedi bence ya çiftliğe kapatmış geçen bölüm öyle demişti

Yok Elite izlemedim,sen seviyorsun diye hediye ettim

Beğenmene sevindim, özenle seçilmiş hediyeler hepsi

Ölmedi bence ya çiftliğe kapatmış geçen bölüm öyle demişti

Yok Elite izlemedim,sen seviyorsun diye hediye ettim
Dünkü bölümü izleyemeden spoiler yedim .ss

İzlersen çok seversin, tam şenlik parlak kaynıyor orada.

Oldu bittiye getirdiler işte, en azından göz altına alabilirlerdi ki bunu kanıtlamanın daha binbir türlü yolu vardır da üstü çabuk kapatıldı yeni sezon için ama yine de bu sahneyi sevdim. Bakarsın Guzman'la Samuel olur. Senaristin işi belli olmaz.

Tebrikler 😀
Herkes foto atıyor, ben de atayım o zaman elite'den

Bu arada doğru mudur bilmem bana erken geldi ama 3.sezon martta diyorlar ve 4.sezon onayını da almış fakat 4.sezon farklı bir jenerasyon ile olucakmiş, yeni kadro yani 🙁 Yabancı bir kaynakta okumuştum.

Lu ve üvey abisinin ilişkisi midemi bulandırdı zaten bana onlardan bahsetme. Gerçekten iğrençler.
Sahneyi de hatırlamıyorum izleyeli baya oldu çünkü, yeni çıktığında başlamıştım.

Çift konusuna gelirsek yani şöyle böyle, dizi işte ya. Gerçek hayatta ne Böyle çiftler vardır, nede böyle ergenler. Zaten eşşek kadar adamları 16 yaşında göstermeleri de ayrı bir saçmalık.

Reactions: blacklion
Çok teşekkür ederim, geleli 3 gün oldu ama baya iyi anlaşıyoruz seninle.
Polo ve Carla favorim zaten diğerleri çöp.

Sanmıyorum, 3. sezon yine Ağustos-Eylül gibi ekranlarda olur. Marta şunun şurasında kaç gün kaldı ki zaten. Çekimler de bitmemiştir henüz.

Benim de en sevdiğim üye sensin şuan

Lu ve Nadia'yı da seviyorum ben. Lu'nun üvey kardeşiyle ilişkisi iğrencti ama onun dışında karakteri begeniyorum. Şu yeni gelen adını unuttum, Feriha vol2'i de fena değil

Bu arada yazdıktan sonra bir kez daha bakayım dedim, mart haberi doğruymuş. Resmi hesapta da paylaşılmış. 4.sezonda yeni jenerasyonla devam edicek haberi de doğru o zaman.

Hediyeler yolda

Feriha vol2
Cayetana'dan bahsediyor olmalisin.

Ben Lu gibi kizlardan nefret ederim, Nadia da cok suratsiz.
Cayetana fena degildi, en iyileri Samuel'i seven platonik kizdi.

Iyi o zamaqn erkenden izler beraber yorumlariz sezonu gelecek ay. Eger su jenerasyon haberi dogruysa 4. sezonunu izlemem o zaman.

Reactions: phoebebuffay
@kerem tebrik ediyorum canım, daha nice mesajlara inşallah.
Hediyelerin.

Dünki bölümde geçmedi zaten 4. bölümde geçti muhabbet

Bu dizidekileri beğenmiyorum ben itici hepsi

Tebrik ederim aşkım, nice güzel mesajlarını görmek dileğiyle. İyi ki aramızdasın ve bizimlesin. Nice mesajlarına.

Ben de resimden sonra bir de müzik yollayayım sana o zaman 🙂
Sertab'tan pek bilinmeyen ama çok güzel ve huzurlu bir şarkı...