kerem 15.000'ler Kulübünde!

Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum 2 buçuk sene geçmiş bile :( Bunca zaman birbirimizi hiç kırmadık bundan sonrada ayınısı diliyorum. Nice güzel mesajlara hayatım. İyi ki bizimlesin 😍 😍 😍 😘 😘 😘 👄 👄 👄

Verdiğin aradan döndüğünde de hoş geldin diyememiştim onu da telafi ediyim hediyelerimle :bhr:

5af553f118c7731ea46463ba.jpg

1546932564802-avlu_16x9_1_1_1560337192-400x400.jpg

9f3c3419c5aa560e30b07927e601dcad.jpg

s-ef113a3d08d856bfbf8cc40602076d13a62756f4.jpg

unnamed.jpg

elite-season-2-600x338.jpg

çukur.jpg

VE KUDRET SULTAN'la CİNCIR :bhr:

babil-dizisi-kudret-kimdir-veda-yurtsever.jpg

• Harika
Reactions: kerem
Ander&Omar diyecektim. :A Artık ne kadar Polo'cuysam düşün herkesi her şeyi o görür oldum. :A

Ayrıca ben Polo&Ander diyorum sen Carla'yı niye karıştırıyorsun? :( Carla olacaksa da threesome takilacaklarsa olsun. Onun dışında nope, istemiyorum. :A
Ander Omar'ıyla mutlu. Unut o işi sen. :A Beni zaten çiftlerden çok Polo'nun herkese karşı dik başlı oluşu ve yeni sezonda herkesle nasıl savaşacağı merakı uyandırıyor. :X

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum 2 buçuk sene geçmiş bile :( Bunca zaman birbirimizi hiç kırmadık bundan sonrada ayınısı diliyorum. Nice güzel mesajlara hayatım. İyi ki bizimlesin 😍 😍 😍 😘 😘 😘 👄 👄 👄

Verdiğin aradan döndüğünde de hoş geldin diyememiştim onu da telafi ediyim hediyelerimle :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 75428

Ekli dosyayı görüntüle 75429

Ekli dosyayı görüntüle 75430

Ekli dosyayı görüntüle 75431

Ekli dosyayı görüntüle 75432

Ekli dosyayı görüntüle 75433

Ekli dosyayı görüntüle 75434

VE KUDRET SULTAN'la CİNCIR :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 75435
Hoş bulduk canım. Sıkıntı yok ya, gitsek de kalsak da hep ayrıyız zaten. :bhr:

Hediyeler konusunda @Turkuazz'la yarışıyorsun resmen, bu nasıl bir şampiyonlar ligidir? 😱

Doya doya baktım hepsine, çok teşekkür ederim. Ginger öldü ya, Allah belanı versin Süleyman. :( Bu arada Elite izledin mi sen? :A

Hediyeler konusunda @Turkuazz'la yarışıyorsun resmen, bu nasıl bir şampiyonlar ligidir? 😱

Doya doya baktım hepsine, çok teşekkür ederim. Ginger öldü ya, Allah belanı versin Süleyman. :( Bu arada Elite izledin mi sen? :A
Beğenmene sevindim, özenle seçilmiş hediyeler hepsi :A

Ölmedi bence ya çiftliğe kapatmış geçen bölüm öyle demişti :A

Yok Elite izlemedim,sen seviyorsun diye hediye ettim :A

• Güldürdün
Beğenmene sevindim, özenle seçilmiş hediyeler hepsi :A

Ölmedi bence ya çiftliğe kapatmış geçen bölüm öyle demişti :A

Yok Elite izlemedim,sen seviyorsun diye hediye ettim :A
Dünkü bölümü izleyemeden spoiler yedim .ss

İzlersen çok seversin, tam şenlik parlak kaynıyor orada. :A

Ya sana armağan ettiğim sahnede nasıl güzeller görmüyor musun? :A Bu çift kesinlikle harcanmamalı. :( Sonuna kadar PolAnder :Z

Zorlama bir şekilde bitti sezon finali ama bende merak ediyorum nasıl devam edeceğini. Normalde hapisten kurtulma şansı yok delil yetersizliği diye geçiştirilmesi falan saçma yani Polo sevildiği için yaptılar... Neyse yine de söz konusu Polo olunca çok ses çıkarmak istemiyorum o mantık hatalarını bir nebze görmezden geliyorum. :A
Oldu bittiye getirdiler işte, en azından göz altına alabilirlerdi ki bunu kanıtlamanın daha binbir türlü yolu vardır da üstü çabuk kapatıldı yeni sezon için ama yine de bu sahneyi sevdim. Bakarsın Guzman'la Samuel olur. Senaristin işi belli olmaz. :A

Tebrikler 😀
Herkes foto atıyor, ben de atayım o zaman elite'den :A
01A3B1DA-4E7D-4C9B-BC18-1D383B9EA45B.jpeg

Bu arada doğru mudur bilmem bana erken geldi ama 3.sezon martta diyorlar ve 4.sezon onayını da almış fakat 4.sezon farklı bir jenerasyon ile olucakmiş, yeni kadro yani 🙁 Yabancı bir kaynakta okumuştum.

• Harika
Polo Ander yapmazlar zaten. :( Cayetena onun hayatını kurtardı, yeni sezonda Polo ile onlar çift olur. Ander zaten Omar'la... Çiftlerin hepsi hayal kırıklığı. Umarım ters köşe yaparlar. :A

Aynen o oldu bittiye getirmelerini ben de sevemedim. Sadece o da değil, bir sürü mantık hatası vardı... Samuel olacaksa Guzman ile olsun hazır işbirliği yapmışken işi pişirsinler bir yandan da. Belki bu sayede ikisini de sevebilirim. :A Lu'nun üvey abisi de fana değildi, bornozlu ve çorabı taktığı sahne nasıldı? :A
Lu ve üvey abisinin ilişkisi midemi bulandırdı zaten bana onlardan bahsetme. Gerçekten iğrençler. :X Sahneyi de hatırlamıyorum izleyeli baya oldu çünkü, yeni çıktığında başlamıştım. :A

Çift konusuna gelirsek yani şöyle böyle, dizi işte ya. Gerçek hayatta ne Böyle çiftler vardır, nede böyle ergenler. Zaten eşşek kadar adamları 16 yaşında göstermeleri de ayrı bir saçmalık. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Tebrikler 😀
Herkes foto atıyor, ben de atayım o zaman elite'den :A
Ekli dosyayı görüntüle 75438
Bu arada doğru mudur bilmem bana erken geldi ama 3.sezon martta diyorlar ve 4.sezon onayını da almış fakat 4.sezon farklı bir jenerasyon ile olucakmiş, yeni kadro yani 🙁 Yabancı bir kaynakta okumuştum.
Çok teşekkür ederim, geleli 3 gün oldu ama baya iyi anlaşıyoruz seninle. :A Polo ve Carla favorim zaten diğerleri çöp. :A

Sanmıyorum, 3. sezon yine Ağustos-Eylül gibi ekranlarda olur. Marta şunun şurasında kaç gün kaldı ki zaten. Çekimler de bitmemiştir henüz. :)

Çok teşekkür ederim, geleli 3 gün oldu ama baya iyi anlaşıyoruz seninle. :A Polo ve Carla favorim zaten diğerleri çöp. :A

Sanmıyorum, 3. sezon yine Ağustos-Eylül gibi ekranlarda olur. Marta şunun şurasında kaç gün kaldı ki zaten. Çekimler de bitmemiştir henüz. :)
Benim de en sevdiğim üye sensin şuan :D
Lu ve Nadia'yı da seviyorum ben. Lu'nun üvey kardeşiyle ilişkisi iğrencti ama onun dışında karakteri begeniyorum. Şu yeni gelen adını unuttum, Feriha vol2'i de fena değil :lol:
Bu arada yazdıktan sonra bir kez daha bakayım dedim, mart haberi doğruymuş. Resmi hesapta da paylaşılmış. 4.sezonda yeni jenerasyonla devam edicek haberi de doğru o zaman.

• Güldürdün

Hediyeler yolda :A

• Harika
Benim de en sevdiğim üye sensin şuan :D
Lu ve Nadia'yı da seviyorum ben. Lu'nun üvey kardeşiyle ilişkisi iğrencti ama onun dışında karakteri begeniyorum. Şu yeni gelen adını unuttum, Feriha vol2'i de fena değil :lol:
Bu arada yazdıktan sonra bir kez daha bakayım dedim, mart haberi doğruymuş. Resmi hesapta da paylaşılmış. 4.sezonda yeni jenerasyonla devam edicek haberi de doğru o zaman.
Feriha vol2 :F Cayetana'dan bahsediyor olmalisin. :A

Ben Lu gibi kizlardan nefret ederim, Nadia da cok suratsiz. :A Cayetana fena degildi, en iyileri Samuel'i seven platonik kizdi. :X

Iyi o zamaqn erkenden izler beraber yorumlariz sezonu gelecek ay. Eger su jenerasyon haberi dogruysa 4. sezonunu izlemem o zaman. :D

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Dünkü bölümü izleyemeden spoiler yedim .ss

İzlersen çok seversin, tam şenlik parlak kaynıyor orada. :A

Oldu bittiye getirdiler işte, en azından göz altına alabilirlerdi ki bunu kanıtlamanın daha binbir türlü yolu vardır da üstü çabuk kapatıldı yeni sezon için ama yine de bu sahneyi sevdim. Bakarsın Guzman'la Samuel olur. Senaristin işi belli olmaz. :A

Dünki bölümde geçmedi zaten 4. bölümde geçti muhabbet :A

Bu dizidekileri beğenmiyorum ben itici hepsi :A

• Güldürdün
Tebrik ederim aşkım, nice güzel mesajlarını görmek dileğiyle. İyi ki aramızdasın ve bizimlesin. Nice mesajlarına. :bhr: :Z

1581797343908.png

1581797377060.png

1581797441241.png

• Harika
Ben de resimden sonra bir de müzik yollayayım sana o zaman 🙂
Sertab'tan pek bilinmeyen ama çok güzel ve huzurlu bir şarkı...

• Harika