Avatar-mesaj uyumsuzluğu.Soruya vereceğim cevap için çirkin ve rezalet arasında kaldım
Avatardaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus yalnızKendime 10 üzerinden 2 veririm ama çevremdeki insanların yorumlarını dikkate alınca bunu 3'e çıkarabilirim. Ha ben kız olsam, kendime dönüp tekrar bakmaktan ziyade ortamdan koşa koşa kaçarım ayrı konu.
Biliyorum canım, o kadar da cahil değilim.Avatardaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus yalnızBen değilim yani
Peki, cahil olduğunu söylemedim ki zaten, bu gerginlik neden anlayamadım?Biliyorum canım, o kadar da cahil değilim.
Yok canım gergin değilim. Yıl sonu 'En ciddi üye' ünvanını almak için ciddi takılıyorum. Galiba yanlış anlaşılmaları bitirmek için genel bir duyuru yapmam lazım.Peki, cahil olduğunu söylemedim ki zaten, bu gerginlik neden anlayamadım?
Anladım, o unvan için ne zaman oylama yapılacak bilmiyorum ama oyum kesin sana olacak merak etmeYok canım gergin değilim. Yıl sonu 'En ciddi üye' ünvanını almak için ciddi takılıyorum. Galiba yanlış anlaşılmaları bitirmek için genel bir duyuru yapmam lazım.
Daha çok var ama şimdiden temel atmam lazım. Sağ ol canım oy için.Anladım, o unvan için ne zaman oylama yapılacak bilmiyorum ama oyum kesin sana olacak merak etme"Cahil değilim." falan diyince yanlış bir şey söylediğimi sanmıştım
Aman kalsın...
Derdi eminim.Aman kalsın...
diyecek kişi Deniz olurdu kesin
Ne zorun var kendini batırmayaSoruya vereceğim cevap için çirkin ve rezalet arasında kaldım
Kardeşim senden yakışıklısı mezarda
Biliyorum elbette alaycı olmadığını sağol varol karşim.Ne zorun var kendini batırmayaSüperim en iyisi benim demen yeterli
Kardeşim senden yakışıklısı mezardahoşgelmişsin kardeşim konuma tabiki baştaki cümlem alaycı değildiBiliyoruz seni kardeşim açıklama falan yapıp da yorulma burada@Dosi
Şu mesajı arıyordum sonra başka konuda sapıklığın sana yakıştığından söz edince @gözlemci nin olmamışı geldi aklıma ve o gelince aklıma bu mesajın bu konuda olduğunu hatırladımgerçekler karşısında @gözlemci nin şok yaşaması normalonun dis atması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor
dediğim doğruymuş işte biz gerçekleri söyledikçe @gözlemci nin gözlemeleri kavruluyor sinirden ya gözlük fırlatır ya olmamış verirŞu mesajı arıyordum sonra başka konuda sapıklığın sana yakıştığından söz edince @gözlemci nin olmamışı geldi aklıma ve o gelince aklıma bu mesajın bu konuda olduğunu hatırladım
dün farketmiştim ama telefonum bana oyun oynadı cevapmayamamıştım
Birazda kıskançlık var galiba ondadediğim doğruymuş işte biz gerçekleri söyledikçe @gözlemci nin gözlemeleri kavruluyor sinirden ya gözlük fırlatır ya olmamış verir
dis atarak sorunlarını çözmesi imkansız bize kulak verip doğru yolu bulur umarımBirazda kıskançlık var galiba ondane yapalım bazı söylemler herkese uymuyor :S
bakalım dis gelirmi
Gözlemedir odis atarak sorunlarını çözmesi imkansız bize kulak verip doğru yolu bulur umarımbirde senle aynı mesleği yapmaya niyetliymiş öğrencilere gözlememi öğretecek yufkamı orasını çözemedim
ben daha sen demeden ekmek arası bişeyler aldım atıştırıyorum şu andaGözlemedir odaha uygun gibi
Gece gece açıktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?