Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

Kendime 10 üzerinden 2 veririm ama çevremdeki insanların yorumlarını dikkate alınca bunu 3'e çıkarabilirim. Ha ben kız olsam, kendime dönüp tekrar bakmaktan ziyade ortamdan koşa koşa kaçarım ayrı konu.
Soruya vereceğim cevap için çirkin ve rezalet arasında kaldım (b)

Kendime 10 üzerinden 2 veririm ama çevremdeki insanların yorumlarını dikkate alınca bunu 3'e çıkarabilirim. Ha ben kız olsam, kendime dönüp tekrar bakmaktan ziyade ortamdan koşa koşa kaçarım ayrı konu.

Avatardaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus yalnız :F Ben değilim yani :F

Peki, cahil olduğunu söylemedim ki zaten, bu gerginlik neden anlayamadım?
Yok canım gergin değilim. Yıl sonu 'En ciddi üye' ünvanını almak için ciddi takılıyorum. Galiba yanlış anlaşılmaları bitirmek için genel bir duyuru yapmam lazım.

Yok canım gergin değilim. Yıl sonu 'En ciddi üye' ünvanını almak için ciddi takılıyorum. Galiba yanlış anlaşılmaları bitirmek için genel bir duyuru yapmam lazım.
Anladım, o unvan için ne zaman oylama yapılacak bilmiyorum ama oyum kesin sana olacak merak etme :F "Cahil değilim." falan diyince yanlış bir şey söylediğimi sanmıştım

Kendimi hiç çekici bulmuyorum. Sık sık triplere girdiğim oluyor bundan dolayı. :F

Soruya vereceğim cevap için çirkin ve rezalet arasında kaldım (b)
Ne zorun var kendini batırmaya :A Süperim en iyisi benim demen yeterli :A :A

Benim bu soruya cevap vermemi ister misin @gözlemci. :A Sen gördün beni sonuçta. :A
Kardeşim senden yakışıklısı mezarda :A hoşgelmişsin kardeşim konuma tabiki baştaki cümlem alaycı değildi :A Biliyoruz seni kardeşim açıklama falan yapıp da yorulma burada :A @Dosi

Ne zorun var kendini batırmaya :A Süperim en iyisi benim demen yeterli :A :A

Kardeşim senden yakışıklısı mezarda :A hoşgelmişsin kardeşim konuma tabiki baştaki cümlem alaycı değildi :A Biliyoruz seni kardeşim açıklama falan yapıp da yorulma burada :A @Dosi
Biliyorum elbette alaycı olmadığını sağol varol karşim. :A Olması gerektiği gibi açıklama yapmıyorum elbette, çok şükür kendimden bazı yönlerim hariç memnunum. :A Şimdi tabi o yönlere hiç girmeyelim çıkamayız içinden. :A

gerçekler karşısında @gözlemci nin şok yaşaması normal :) onun dis atması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor :)
Şu mesajı arıyordum sonra başka konuda sapıklığın sana yakıştığından söz edince @gözlemci nin olmamışı geldi aklıma ve o gelince aklıma bu mesajın bu konuda olduğunu hatırladım :F
dün farketmiştim ama telefonum bana oyun oynadı cevapmayamamıştım :A

Şu mesajı arıyordum sonra başka konuda sapıklığın sana yakıştığından söz edince @gözlemci nin olmamışı geldi aklıma ve o gelince aklıma bu mesajın bu konuda olduğunu hatırladım :F
dün farketmiştim ama telefonum bana oyun oynadı cevapmayamamıştım :A
dediğim doğruymuş işte biz gerçekleri söyledikçe @gözlemci nin gözlemeleri kavruluyor sinirden ya gözlük fırlatır ya olmamış verir :)

Birazda kıskançlık var galiba onda :T: ne yapalım bazı söylemler herkese uymuyor :S
bakalım dis gelirmi :A
dis atarak sorunlarını çözmesi imkansız bize kulak verip doğru yolu bulur umarım:) birde senle aynı mesleği yapmaya niyetliymiş öğrencilere gözlememi öğretecek yufkamı orasını çözemedim :)

dis atarak sorunlarını çözmesi imkansız bize kulak verip doğru yolu bulur umarım:) birde senle aynı mesleği yapmaya niyetliymiş öğrencilere gözlememi öğretecek yufkamı orasını çözemedim :)
Gözlemedir o :A daha uygun gibi :A

Gece gece açıktırdın :T: