Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

1.69 bari 1 cm daha olaydı da 1.70 olaydım :A :F
Hay Allah kahretsin şu boy olayını :F Benimde senden aşağı kalır yanım yok 172 olarak senden 3 cm cik uzunum :F Ama fotoğrafını görsem boydan daha net yorumlarım :A Misal bazı kadın sanatçılar var boyları 155 cm ama baya baya uzun gösteriyorlar tabi giyim de önemli unsur, üst tarafın olarak hep kısa şeyler tercih etmelisin :F alt tarafta ne dar ne çok bol o zaman uzaktan uzun gösterirsin fotoğraf falan çekilince :F ama uzun boylu brinin yanında yine kısasın :A Ama şeyler var bu ayakkabı içine konulan boy uzatan ben alıyorum 5 cm o boyum 172 birde ayakkabı 3 cm etti mi sana 180 :F

Hay Allah kahretsin şu boy olayını :F Benimde senden aşağı kalır yanım yok 172 olarak senden 3 cm cik uzunum :F Ama fotoğrafını görsem boydan daha net yorumlarım :A Misal bazı kadın sanatçılar var boyları 155 cm ama baya baya uzun gösteriyorlar tabi giyim de önemli unsur, üst tarafın olarak hep kısa şeyler tercih etmelisin :F alt tarafta ne dar ne çok bol o zaman uzaktan uzun gösterirsin fotoğraf falan çekilince :F ama uzun boylu brinin yanında yine kısasın :A Ama şeyler var bu ayakkabı içine konulan boy uzatan ben alıyorum 5 cm o boyum 172 birde ayakkabı 3 cm etti mi sana 180 :F
Fotoğraflarda biraz uzun görünüyorum ama gerçekte olmadıktan sonra bir anlamı yok şöyle bir 1.80 falan olsaydım yeterdi fazlasında gözüm yok :A :A

Aaa vlla samimi bir şey söyliyim kişilik , iç güzellik önemli diye boşuna denmemiş benim iç güzelliğim hep dış güzelliğimi gölgeledi :A

Reel hayatımdan örnek vereyim , Okullarda , çevremde de sevilen ön planda olan birisiydim ama fiziğim ile değil kişiliğim ile olduğunu samimi şekilde itiraf edebilirim :A Aaa çirkinde değiliz çok şükür ama çirkin olsaydımda hayatımda değişen en ufak bir şey olmazdı . Beni seven yine severdi . Zaten reelde hal ve hareketlerimle hep ilgi gören biri oldum . Öyle fiziğimle değil :A

Kişilik gerçekten çok önemli bir şey , hele şuankı devirde çok daha önemli , gerisinin gerçekten bir önemi yok ,tüm samimiyetimle söyleyebilirim :bhr::bhr::bhr:

Bende çevremde komik bulunan sıcakkanlı biriyim.İnsanlarla kolayca iletişim kurup,arkadaş olabilirm,muhabbetimin sardığını söylerler,ama tip olarak pek ilgi çekici biri olduğumu sanmıyorum.zaten kızlardan hoşlanamadığım için pek kimseye alıcı gözüyle bakmıyorum.

Soruya vereceğim cevap için çirkin ve rezalet arasında kaldım (b)