Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

Herkesin doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum :A :A Ayrıca sorum gayet açık bence egoya gerek yok sonuçta yüzyüze değiliz ve ego yapmaya da gerek yok :D merak ettim bir erkekle buluşan kız ya da bir kızla buluşan erkek ne düşünüyor :D
Sana özel cevap veririm belki ilerde :D
Bakalım nasıl cevaplar gelecek sana.
Takipteyim :A
benim baktığım kızın bana bakıp bakmaması önemli değildir :) sonuçta ben bakıyorsam ilgi alanıma girmiştir ilgi alanımdaysa peşine düşüp taciz etmek şart :) sonra bakarmı bakmazmı orasını bilemem falcı değilim önce bir elimizden geleni yapalımda .:)

bu kızda ney elimi sallasam ellisi demem yani 50 de olsa 51. nin olmaması için bir sebep yok :)

soru güzel güzel sonuçta cevap verirken tuzağa düşmedim ne egom tavan yaptı nede kendimi güvensiz hissediyorum:)
harika cevap :A
Şaşırtmadın :A

Bence reelde yapmak istediğin esprileri burada yapıyorsun çünkü burada en fazla olmamış yiyorsun gerçek hayatta ne yediğimizi saymayayım :A :A
Yani illaki burda yaptığım her espriyi gerçek hayatta yapmıyorum her ortam kaldıramaz çünkü benim kaliteli esprilerimi :F ama genel olarak buradaki gibiyim eğlendiriyorum insanları :A tabi sizler eğleniyor musunuz onu bilmiyorum da neyse :A

Kendimi nasıl bulduğumu bilmiyorum ama çoğu arkadaşım önce çok soğukkanlı olduğumu düşünüyorlarmış tanışınca aslında çok sıcak biri olduğumu fark ettiklerini söylüyorlar. Insanlarla tanışmadan önce çok soğukmuşmuş'um.

Açıkçası zor beğendiğim için karşıma hiç bu kız bana bakar dedirtecek biri çıkmadı. Hayırlısı ya aşk peşinden koşan biri değilim. Kendiliğinden geleceğine inanırım.

Yani illaki burda yaptığım her espriyi gerçek hayatta yapmıyorum her ortam kaldıramaz çünkü benim kaliteli esprilerimi :F ama genel olarak buradaki gibiyim eğlendiriyorum insanları :A tabi sizler eğleniyor musunuz onu bilmiyorum da neyse :A
Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün :F
@destere farkı diyoruz biz buna :A
Bu olmadı cidden:T:
harikasın dosi :)

cevabı aldınmı @gözlemci :)
öyle çarpılıp kalmışsındır yaptığın gözlemeler bile yandı :)
Evet sayenizde gözlemelerim karardı :A

Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün :F

Bu olmadı cidden:T:

Evet sayenizde gözlemelerim karardı :A
İyi o zaman sevindim bak :A neyse konuyla ilgili gerçek yorumumu yapayım mı :A

Bu sefer ciddi :A :A ben kendimi yakışıklı bulmuyorum orta halli herkese gider biri olarak görüyorum ama diğer insanlar yakışıklısın diyorlar ben de diyorum ne alaka lan abartmayın sonra tartışmaya başlıyoruz :A :F
Bence eğer öyle diyen varsa alttan alma, bu defa cidden yakışıklıysan sen öyle dedikçe onlarda seni hafife almaya çalışır tabi ki dışa da vurup ego da yapma ama arada hatırlat kiminle arkadaşlık kurduklarını :F

Bence eğer öyle diyen varsa alttan alma, bu defa cidden yakışıklıysan sen öyle dedikçe onlarda seni hafife almaya çalışır tabi ki dışa da vurup ego da yapma ama arada hatırlat kiminle arkadaşlık kurduklarını :F
Alttan almak değil ben gerçekten de beğenmiyorum kendimi yani aslında tipim iyi ama boyum kısa ondan beğenmiyorum galiba :A :A