hahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yleBak şimdi çamuru bana niye atıyon ben de kıyarım dememişim![]()
hahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yleBak şimdi çamuru bana niye atıyon ben de kıyarım dememişim![]()
Bak ya @destere sana delilercesine aşık napsın benihahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yle![]()
Bak ya @destere sana delilercesine aşık napsın beniben hem gardroba @Maskeli Fedai yi de sokacaktım
@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallahhahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yle![]()
Aminnnn tek dileğğimiz o ya zaten@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallah![]()
Aminnnn tek dileğğimiz o ya zaten![]()
ahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallah![]()
Sen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsunahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben![]()
ayoll dilek de değil bedduada değil kaderimiz böyle yazılmışahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben![]()
sağolSen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsun![]()
ayoll dilek de değil bedduada değil kaderimiz böyle yazılmış)
sağolyeterki bir ömür boyu yaşayacağımız kibrit kutusu gibi dolabımıza kavuştur bizi
![]()
aaaa şuna bakk bana layık gördüğü şeye bak milelt evler saraylar alır buda dolabı alyık görüyorSen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsun![]()
Sen dua et bozdolabı ben kasaya felan sıkıştırmıyom sizleriaaaa şuna bakk bana layık gördüğü şeye bak milelt evler saraylar alır buda dolabı alyık görüyor![]()