Haklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyeohaaa dolabın resminimi yolladı hahaha çüşş artıkyalnız amskeli fedai için önce @destere nin cevabını bekle bence maskeli fedaiyi duyunca bak sana neler yapıyor hahah
![]()
Haklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyeohaaa dolabın resminimi yolladı hahaha çüşş artıkyalnız amskeli fedai için önce @destere nin cevabını bekle bence maskeli fedaiyi duyunca bak sana neler yapıyor hahah
![]()
Destere bu yapar mı yaparHaklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyebence @destere memnun kalacaktır
katile maskeli fedai yi atar senlede takılır valla
![]()
Yapımcı benim abicim yaa ben halledecemDestere bu yapar mı yapar![]()
Bende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diyeYapımcı benim abicim yaa ben halledecemvalla keyiflr tavan yapsın dolaba girecen ama neyse ya söylemiyim süprizi kaçar
![]()
Ahh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüzBende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diye![]()
Bende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diye![]()
@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahahaAhh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüz![]()
Gerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydıAhh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüz![]()
gül evi sümbül evi açarız sende orda çalışırsın artık
haremdeki gibi kızlar olacaksa neden olmasıngül evi sümbül evi açarız sende orda çalışırsın artık![]()
@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha![]()
dolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayınKenan dairenin tekini @destere ye verir ayarlamalarını yapar ..sonuçta önemli nokta karaköy ....Valla ben zorla sokmadım sen istedin az önceo dolaba girersin memnun kalmazsan çıkarsın
![]()
başroldeyiz kız ayollsenarist @gözlemci ama neyin ne olucağına sen karar veriyorsun nasıl işş bu haha![]()
onun yapımcılığı bir yere kadar dolabın kapısı kapandıktan sonra herşey serbestGerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydı![]()
Ben mi tövbeler tövbesi@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha![]()
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecenGerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydı![]()
Ben kendimide sokacam bak görürsün sendolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayın)
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirimsenarist @gözlemci ama neyin ne olucağına sen karar veriyorsun nasıl işş bu haha![]()
başroldeyiz kız ayollaz bişey triplere girip senaristi etkileyelim bari o kadarlık etkimiz olsun
)
onun yapımcılığı bir yere kadar dolabın kapısı kapandıktan sonra herşey serbest))
dolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahahBen mi tövbeler tövbesio nerdne çıktı loo
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecen
Ben kendimide sokacam bak görürsün senhaa @Maskeli Fedai de var
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirim
Başrol olmak yapımcıya sökmez
Dolap kapandıktan sonra senaryo sana ait naparsan yap![]()
işte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yapBen mi tövbeler tövbesio nerdne çıktı loo
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecen
Ben kendimide sokacam bak görürsün senhaa @Maskeli Fedai de var
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirim
Başrol olmak yapımcıya sökmez
Dolap kapandıktan sonra senaryo sana ait naparsan yap![]()
Hiç sorma bende gördüm şimdi kızlara torpil olamazdolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahah![]()
Çok doğru doğaçlama önemlidir @Çiğdem- haklı yanee @destereişte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yap) gerisi bize ait
sanatçının doğaçlama yapmasına engel olma ayıptır günahtır
)
aaa nasıl ne yaparsan yap olurmu öyle şeyyy