Kenan İmirzalıoğlu'dan Büyük Yatırımlar!

ohaaa dolabın resminimi yolladı hahaha çüşş artık :F yalnız amskeli fedai için önce @destere nin cevabını bekle bence maskeli fedaiyi duyunca bak sana neler yapıyor hahah :F
Haklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diye :F bence @destere memnun kalacaktır :F katile maskeli fedai yi atar senlede takılır valla :kiki::kiki:

İnşallah doğru yatırımlar yapmıştır. :)

@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha :F
Kenan dairenin tekini @destere ye verir ayarlamalarını yapar ..sonuçta önemli nokta karaköy ....Valla ben zorla sokmadım sen istedin az önce :X o dolaba girersin memnun kalmazsan çıkarsın :F
dolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayın :))

@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha :F
Ben mi tövbeler tövbesi :F o nerdne çıktı loo :D
Gerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydı :(
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecen :F
dolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayın :))
Ben kendimide sokacam bak görürsün sen :F haa @Maskeli Fedai de var :F
senarist @gözlemci ama neyin ne olucağına sen karar veriyorsun nasıl işş bu haha :F
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirim :kiki:
başroldeyiz kız ayoll :Z az bişey triplere girip senaristi etkileyelim bari o kadarlık etkimiz olsun :))

onun yapımcılığı bir yere kadar dolabın kapısı kapandıktan sonra herşey serbest :)))

Başrol olmak yapımcıya sökmez :F
Dolap kapandıktan sonra senaryo sana ait naparsan yap :F

dolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahah :F

işte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yap :)) gerisi bize ait :) sanatçının doğaçlama yapmasına engel olma ayıptır günahtır :))

dolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahah :F
Hiç sorma bende gördüm şimdi kızlara torpil olamaz :F ben de seni çıkarır yanına recep ivedik gibi birini sokaırm :F@destere @Çiğdem-

işte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yap :)) gerisi bize ait :) sanatçının doğaçlama yapmasına engel olma ayıptır günahtır :))
Çok doğru doğaçlama önemlidir @Çiğdem- haklı yanee @destere :F ,ne yaparsan yap dolap senin pembe panjurlu dolap :F