Kenan İmirzalıoğlu'dan Büyük Yatırımlar!

Hiç sorma bende gördüm şimdi kızlara torpil olamaz :F ben de seni çıkarır yanına recep ivedik gibi birini sokaırm :F@destere @Çiğdem-

Çok doğru doğaçlama önemlidir @Çiğdem- haklı yanee @destere :F ,ne yaparsan yap dolap senin pembe panjurlu dolap :F
makethumb.aspx

01.jpg

dolabın içine koltuk ve bardakta yerleştirelim onca zaman karşılıklı oturup @Çiğdem- le sohbet edicez konforumuz yerinde olsun :)

iç donanımı şimdiden hazırlayalım onca zaman orda vakit geçireceğiz çarşambaya şurda ne kaldıki :)

ben senaristi cankulağıyla dinledim ne yapacağımızı beynime kazıdım dolapta anlatırım sana :))
banada okutun senaryoyu hazırlık yapayım 🙂🙂

makethumb.aspx

01.jpg

dolabın içine koltuk ve bardakta yerleştirelim onca zaman karşılıklı oturup @Çiğdem- le sohbet edicez konforumuz yerinde olsun :)
Ohaa dolabın içinde de neler neler varmış :F bunlar sığarmı bilmem :bilmem: ama denerim :F
ohaaa dolabın içine bak @gözlemci 😱😱😱 nereye düştüm ben böyle :F
Harbi senle beraber @Maskeli Fedai de düştü :F sizin işiniz yaş :F
banada okutun senaryoyu hazırlık yapayım 🙂🙂
Sen hazırlıksız yakalan ki zevki olsun :A yoksa tadı çıkmaz :F
ayoll bir dolaba girmen için kırk takla atmadığım kaldı :)) onuda yaparım yakında @gözlemci elini çabuk tutmuyorki bu gidişle tüm çabalar boşa gidecek :)
Yok yok o dolap işi tamam yarın halledicem ne çarşambası yaw..çarş olan başka dizi ondada ilk 5bölüm sizin dolap macerası anlatılcak :X

Ohaa dolabın içinde de neler neler varmış :F bunlar sığarmı bilmem :bilmem: ama denerim :F

Harbi senle beraber @Maskeli Fedai de düştü :F sizin işiniz yaş :F

Sen hazırlıksız yakalan ki zevki olsun :A yoksa tadı çıkmaz :F

Yok yok o dolap işi tamam yarın halledicem ne çarşambası yaw..çarş olan başka dizi ondada ilk 5bölüm sizin dolap macerası anlatılcak :X
hahah manyakmısınız yaaa şuu koltuğa bak dolaptan daha büyük hahah :F dolap dolap gibi olmalı içi boşş olucak yada kıyafetler falan yanı sarayamı giriyoruz yoka dolapamı :F