Yok kız şakaydıhahahah @destere gerçekten dolap türlerimi gösteriyor sana bu olsun diye töbe yarabbi hahah![]()
Yok kız şakaydıhahahah @destere gerçekten dolap türlerimi gösteriyor sana bu olsun diye töbe yarabbi hahah![]()
iç donanımı şimdiden hazırlayalım onca zaman orda vakit geçireceğiz çarşambaya şurda ne kaldıki
ben senaristi cankulağıyla dinledim ne yapacağımızı beynime kazıdım dolapta anlatırım sanaaaa nasıl ne yaparsan yap olurmu öyle şeyyybana birşey soran yok
![]()
banada okutun senaryoyu hazırlık yapayım 🙂🙂iç donanımı şimdiden hazırlayalım onca zaman orda vakit geçireceğiz çarşambaya şurda ne kaldıki
ben senaristi cankulağıyla dinledim ne yapacağımızı beynime kazıdım dolapta anlatırım sana)
ben herşeyi hazırlarım senin için sen zahmet etme sadece dolaba kadar gel benimle yeterlibanada okutun senaryoyu hazırlık yapayım 🙂🙂
oooo şımartıyorsun vlla bana hava hoşşşben herşeyi hazırlarım senin için sen zahmet etme sadece dolaba kadar gel benimle yeterli![]()
ayoll bir dolaba girmen için kırk takla atmadığım kaldıoooo şımartıyorsun vlla bana hava hoşşş![]()
Ohaa dolabın içinde de neler neler varmış![]()
![]()
dolabın içine koltuk ve bardakta yerleştirelim onca zaman karşılıklı oturup @Çiğdem- le sohbet edicez konforumuz yerinde olsun![]()
Harbi senle beraber @Maskeli Fedai de düştü
Sen hazırlıksız yakalan ki zevki olsunbanada okutun senaryoyu hazırlık yapayım 🙂🙂
Yok yok o dolap işi tamam yarın halledicem ne çarşambası yaw..çarş olan başka dizi ondada ilk 5bölüm sizin dolap macerası anlatılcakayoll bir dolaba girmen için kırk takla atmadığım kaldı) onuda yaparım yakında @gözlemci elini çabuk tutmuyorki bu gidişle tüm çabalar boşa gidecek
![]()
hahah manyakmısınız yaaa şuu koltuğa bak dolaptan daha büyük hahahOhaa dolabın içinde de neler neler varmışbunlar sığarmı bilmem
ama denerim
Harbi senle beraber @Maskeli Fedai de düştüsizin işiniz yaş
Sen hazırlıksız yakalan ki zevki olsunyoksa tadı çıkmaz
Yok yok o dolap işi tamam yarın halledicem ne çarşambası yaw..çarş olan başka dizi ondada ilk 5bölüm sizin dolap macerası anlatılcak![]()
Malesef @destere ipin ucunu kaçırmışhahah manyakmısınız yaaa şuu koltuğa bak dolaptan daha büyük hahahdolap dolap gibi olmalı içi boşş olucak yada kıyafetler falan yanı sarayamı giriyoruz yoka dolapamı
![]()
aynı boyda olması şart değil dolaba göre onları küçültürüz
hahahaha dolapa destereyi kilitleyip dolabıda denize atalım bence başka türlü kurtulamayız bundanaynı boyda olması şart değil dolaba göre onları küçültürüz![]()
dolapta sende varsan kabul ediyorum denize değil ateşede atabilirlerhahahaha dolapa destereyi kilitleyip dolabıda denize atalım bence başka türlü kurtulamayız bundan![]()
ooo yanında ölüme giderim diyorsun hiç beklemezdim senden 😵😵dolapta sende varsan kabul ediyorum denize değil ateşede atabilirlerama tek olmaz
![]()
öyle diyon ama bana kıyamazsın biliyom benooo yanında ölüme giderim diyorsun hiç beklemezdim senden 😵😵
ama ben öyle düşünmüyorum sen tek basına git bende helvanı yapayım![]()
Hallederiz bea o sorun değil bende fark ettim şimdiaynı boyda olması şart değil dolaba göre onları küçültürüz
Anammm bu fikir süpermiş nerden çıktı yahahahaha dolapa destereyi kilitleyip dolabıda denize atalım bence başka türlü kurtulamayız bundan![]()
öyle diyon ama bana kıyamazsın biliyom ben)
ben kıyamazdım ama gözlemci beğenmiş bu fikiri napıcaz şimdiHallederiz bea o sorun değil bende fark ettim şimdi
Anammm bu fikir süpermiş nerden çıktı yaben bunu uygulayacam
![]()
Bak şimdi çamuru bana niye atıyon ben de kıyarım dememişimben kıyamazdım ama gözlemci beğenmiş bu fikiri napıcaz şimdi![]()