Şimdi sana hak verdim formatta rekabet eksik demeye çalışıyorsun galiba? O zaman ileri ki bölümü (2 bölüm sonra ) bekle.
Rakip istiyorum kisaca
Şimdi sana hak verdim formatta rekabet eksik demeye çalışıyorsun galiba? O zaman ileri ki bölümü (2 bölüm sonra ) bekle.
Çok teşekkür ederim Furkan beğendiğine sevindim , yarışmada yarışmak ister misin?Çok eğlenceli olmuş Mert, emeğinize sağlık..
Çok teşekkür ederim Furkan beğendiğine sevindim , yarışmada yarışmak ister misin?
Rica ederim , bide mesajına cevap vericem de yöneticiler ile görüşmem gerekiyor ama herhalde Çarşamba olur. Bide benim bir dram senaryom var sana mesaj atıyım mı fikirini almak için?
Belki daha sonra, teklifin için teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Rica ederim , bide mesajına cevap vericem de yöneticiler ile görüşmem gerekiyor ama herhalde Çarşamba olur. Bide benim bir dram senaryom var sana mesaj atıyım mı fikirini almak için?
- - - Ekleme - - -
Teşekkür ederim.
En son mesaj dizi ile ilgili neyse buradan konuşmaya gerek yok.
Hangi mesajıma?
Bana her zaman her konuyla ilgili özel mesaj atabilirsin Mert
Oylama neden gizli Reytingleri merak ettim (hala oy vermedim Ama bana cevapta verilmemiş😱)
Yukarıda yanlışlıkla sildim güzel mesajım kaybolmasın diye tekrar yazdım yanlış anlaşılmasın.Elinize sağlık güzel olmuş
Birşey soracam Bu kelimeler TDK'dan mı? TUTULMAK mesala TUTULMAK kelimesini ben cümle içerisinde özellikle "aşık olmak meftun olmak" pek kullanmam
Heyecana gerek yok Kadir agam. İlk etabın soruları kolay zaten harf alırsın ne olacak kaç yaptın şimdi bu sorulardan?Bana biraz daha kolay sor Mert kendimi denedim de burada bile heyecanlandım Heyecandan 0 çekerdim
3 ünü bildimHeyecana gerek yok Kadir agam. İlk etabın soruları kolay zaten harf alırsın ne olacak kaç yaptın şimdi bu sorulardan?
Tutulmak pek kullanmam ben.Yukarıda yanlışlıkla sildim güzel mesajım kaybolmasın diye tekrar yazdım yanlış anlaşılmasın.
Teşekkür ederim beğendiğine sevindim. Soruların hepsi İhsan Varol onaylı.
Niye ki ben kullanırdım şahsen mesala örnek : Ben ona çok tutuldum oluyor bence.
Yarışmacımıza ve genel yayın yönetmenimize sorularım günlük hayatta kullanırmısınız aşık oldum yerine tutuldum diye. @denizz19 , @xemrexxx
Puanın için çok teşekkür ederim hangileri?3 ünü bildim
- - - Ekleme - - -
Puanım 15
Önemli değil 1,2 ve 3Puanın için teşekkür ederim hangileri?
Gerçeğini izliyon mu?Önemli değil 1,2 ve 3
Puanın ve yorumıun için çok teşekkür ederim Hilal.
Devamlı bana çatıyorsun. :GDG:Puanın ve yorumıun için çok teşekkür ederim Hilal.
Format zaten değişicek dün gece kurdum aklımdan şimdi bir kişi daha bu şekilde yarışacak sonra iki üye vs atacak kim kazanırsa ayın finaline adını yazdıracak.
Sen bu sorulardan kaç puan alırdın Hilal?
İnşallah Canlı Para aynısı olmaz. @dizi kolik