Kanal D Kayıp - Dizi Yorumları

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Dedim ya sana finali haftalar önceden izledim ama yorum yapmayı unutmuş olabilirim diye. :)

Kanıtlayayım istersen. Falko öldü, Mehmet Özlem'e oğlunun resmini götürdü. Mehmet'in arkadaşıyla şu polis adam evlendi. :D

Oldu mu :D
Pek tatmin olmadım ama oldu diyeyim bari. :p
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
1. BÖLÜM

Of of of tek kelimeyle muazzam! Gelmiş geçmiş en iyi başlangıcı yapan dizidir, zamanında da ilk bölümü izleyince böyle bir kendimden geçmiştim. Yine aynı heyecanı yaşadım, gerilimi yaşadım.

Kerem'in oyunculuğuna bayılıyorum, ilk izleyişimde de bu çocuğun önü açık demiştim. Yaşına göre mükemmel bir oyunculuk sergiliyor, ağlayışı, o şok olduğu sahne...

Kadroya bak lan, hepsi sevdiğim isimler. Aslı Enver, Dolunay Soysert, Kaan Yıldırım, Kaan Taşaner, Mete Horozoğlu, İlker Kaleli, Menderes Samancılar, Kürşat Alnıaçık, Zeynep Kankonde. Herkesi aynı kadroya toplayanları ayakta alkışlıyorum.

Bölüme gelirsek müthişti, bir bölüm bu kadar dolu dolu olabilir. Helal olsun. Falko burada pek oturmamış yani kendisine samimi roller daha iyi gittiği için göze biraz batıyor ama olmuş yine de. Hasan Abi adamım ya, bayılıyorum o adama. Fahri ve Bekir de süperler. Ne güzel tipler bulmuşlar, Ferit Kaya zaten bu tiplerin adamı.

Özlem çok güzel. :bhr: Kemal ile ilişkileri var ve bunu Kerem biliyor. :D Dizinin devamını biliyorum zaten de yine aynı heyecanı yaşamak için başladım. Mehmet ve Özlem aşkı başlasın kısa sürede. :Z Özlem'in bu tripli halini sevmiyorum. :T:

Leyla'nın oğlunun kaldığı yeri rüyasına görmesi ve o eve gittiği sahne benim için efsanedir. Asla unutamıyorum o sahneyi. Hangi bölümdeydi bilmiyorum, o bölüme geçmem lazım. :Z

10/10 (Az bile)​
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
2. BÖLÜM

Bölümün son kısmında korktum lan. :D Defne'yi öyle yakınlaştırınca bir tırstım.

Bölüm yine dolu doluydu, bir saniyesi bile boş değil. Senaryo harika zaten, hiç sıkmadan izlettiriyor dizi.

Kerem'ler Fako falan yeni eve geçtiler, aileden birisi yetiştirmiş. Pek Kerem'i göremedik bu bölümde. Leyla'nın oğlunun odasında yaptıkları ve geçmişi hatırlayışı da güzeldi. Özlem ve Kemal'in yakınlaşmasını da Elmas'ın oğlu gördü, Kemal bu halde bile. :T:

 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
3. BÖLÜM

Son sahne mükmmeldi, önceden izlediğim için o kısmı biliyorum maalesef. :( Ciddi ciddi Kerem'in parmağını kesiyor Falko.

Bölüm genel olarak Defne Şarman'ın ölümü üzerine kuruluydu, Murat öldürmüş garibim kızı. Suçu da Mahir'in üzerine atıyorlar, tabi çıkar doğrusu yakında.

Mehmet o videoyu sonda buldu ama tam videoyu izlerken bayıltıldı. Bakalım ne olacak, diğer bölüme çıkar kokusu.

4. bölüme geçtim. :X