Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

Yalan dünya sadce sosyal medyada knuşuluyor,reytingleri 6 ila 7 arasında dğşiyor. huzur sokağnı geçemez !

Ben saydığın iki diziden Aşkı Memnuyu izliyordum. Ayrıca ben onun masum olduğunu söylemedim. Ama Huzur Sokağının başörtülü olmasına bakmayarak açık saçık giyinenlerin olduğunu takas bile söylemişti

- - - Ekleme - - -

Kanal D`nin 8i gören dizisi şu an yok diye hiç mi olmayacak. Ayrıca Huzur Sokağının da TNS`de 8i gördüğü yok. Neyse zaten Cumartesi beklemekten başka bir şansımız yok

huzur sokağı 6 yı geçti tns de kanal d de huzur sokağını bi öbgzk geçebildi :D

Ben saydığın iki diziden Aşkı Memnuyu izliyordum. Ayrıca ben onun masum olduğunu söylemedim. Ama Huzur Sokağının başörtülü olmasına bakmayarak açık saçık giyinenlerin olduğunu takas bile söylemişti

Daha Geçen Gün Çıkardık Ortaya Fatmagülün Suçu Ne Yi İzlediğini Hala Mı Devam Ediyon İzlemiyorum Demeye:d

- - - Ekleme - - -

huzur sokağından açık giyinenler var ama kapalıda çok senin izlediğin o dizilerde giyinmeyi unutuyolar :D
Aynen Aga:D

Furkan sen o diziyi galiba yanlış anlamışsın. Başörtülü olabilir ama pekte masum bir dizi değil yani bunu da bil :)

Evet olmamasi gereken sahneler var ama dinimiz Islam'i barindiriyor ve basroller basörtülü ve ben de bunu takdir ediyorum.

Ben demiştim Yalan Dunya PT2 de olmaz.Avrupa Yakasını bile PT2 koymadım karşisinda Yaprak Dökümü varken.Kayıp Şehir PT2 HDE karşisinda yarişacaksa HDE alır ilk hafta.Kayıp Şehir çakma HDE ve çakma Güneşi Gördüm.Çakma Mahsun projesi.Kayıp Şehir bitsin Beyaz erken yayına girsin.

Kayıp Şehir zaten PT-2 dizisiydi bence. Yalan Dünya yeni sezonda daha iyi gider. :)

yalab dünya gibi bi diziye karşı bu süper projeyi yabana atıyolar!! sinir oldum... yalan dünya totelde bişey değil ki son zamanlarda ab'de de kötü gidiyodu!! yanlış bi karar...

sen tv izlemiyon o zaman:D aşk -ı memnu 2 senede fıurtınalar kopardı vadi10.senede eskisi gibi değil artık konuşulmuyor:D

haha şakamısın sen yaz boyu ortalık mematiyle yıkıldı en çok konuşulan tartışılan dizi açık ara her yerde rekor kırılıyo çekemiyon galiba :d

haha şakamısın sen yaz boyu ortalık mematiyle yıkıldı en çok konuşulan tartışılan dizi açık ara her yerde rekor kırılıyo çekemiyon galiba :d

ölüm olunca çok konuşuluyor işte bence sosyal medyayı sallamak için polatıda öldürsünler de çok konuşulsun vadi :)))

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU