Ben saydığın iki diziden Aşkı Memnuyu izliyordum. Ayrıca ben onun masum olduğunu söylemedim. Ama Huzur Sokağının başörtülü olmasına bakmayarak açık saçık giyinenlerin olduğunu takas bile söylemişti
- - - Ekleme - - -
Kanal D`nin 8i gören dizisi şu an yok diye hiç mi olmayacak. Ayrıca Huzur Sokağının da TNS`de 8i gördüğü yok. Neyse zaten Cumartesi beklemekten başka bir şansımız yok
Daha Geçen Gün Çıkardık Ortaya Fatmagülün Suçu Ne Yi İzlediğini Hala Mı Devam Ediyon İzlemiyorum Demeye
Ben saydığın iki diziden Aşkı Memnuyu izliyordum. Ayrıca ben onun masum olduğunu söylemedim. Ama Huzur Sokağının başörtülü olmasına bakmayarak açık saçık giyinenlerin olduğunu takas bile söylemişti
Aynen Agahuzur sokağından açık giyinenler var ama kapalıda çok senin izlediğin o dizilerde giyinmeyi unutuyolar![]()
Senin İzlediğin Aşk-ı Memnu,Fatmagülün Suçu Ne Dizileri Çok Mu Masum![]()
kuyruk acısı var gene örnek olarak aşk-ı memnu---fatmagül denmiş![]()
Furkan sen o diziyi galiba yanlış anlamışsın. Başörtülü olabilir ama pekte masum bir dizi değil yani bunu da bil![]()
onlardan daha çıplak dizi olmadığı için onları örnek veriyoruzayrıca aşkı memnuyu az ezmedik
![]()
vıy sen öle sansen tv izlemiyon o zamanaşk -ı memnu 2 senede fıurtınalar kopardı vadi10.senede eskisi gibi değil artık konuşulmuyor
![]()
sen tv izlemiyon o zamanaşk -ı memnu 2 senede fıurtınalar kopardı vadi10.senede eskisi gibi değil artık konuşulmuyor
![]()
haha şakamısın sen yaz boyu ortalık mematiyle yıkıldı en çok konuşulan tartışılan dizi açık ara her yerde rekor kırılıyo çekemiyon galiba![]()
ölüm olunca çok konuşuluyor işte bence sosyal medyayı sallamak için polatıda öldürsünler de çok konuşulsun vadi))
Mazarete gerek yok vadi 1 numaradır![]()
![]()
polatı öteki tarafa yollayın dünya çapında konuşulsun kötü bişeymi diyorum))