Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adanalı dizisinde sürekli çalardı. Bu şarkı bir de paylaşacağım şarkıyla az efkarlanmadık ergenliğimizde. Keşke başka güzel şarkılar da yapabilseydi Ercan Demirel.

Bu şarkıyı ilk kez dinledim güzelmiş bu da. :A

• Beğendim
Reactions: Bully

O değil de Hande Yener neymiş böyle 10 tane falan Hadise edermiş zaman çok acımasız...

Çıkamadm etkisinden

h0wqhuxi09991.jpg

ESC şarkımız Måns yerine bu olabilir :A
Måns’u ikiye katlamış tıklamada :A @dreamy (konuda paylaşmıştım. Benimde hoşuma gitmeye başladı :A )

• Güldürdün
Reactions: dreamy
ESC şarkımız Måns yerine bu olabilir :A
Måns’u ikiye katlamış tıklamada :A @dreamy (konuda paylaşmıştım. Benimde hoşuma gitmeye başladı :A )
İlk kez dinledim ve tam Eurovision’luk şarkıymış beğendim ben de. Mans’ınki klasik pop tarzında üstelik Heores’taki gibi animasyonlu bir şeyler yapmış, kendisini tekrarlamış bence. :A

Bunu da beğendim ben. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
İlk kez dinledim ve tam Eurovision’luk şarkıymış beğendim ben de. Mans’ınki klasik pop tarzında üstelik Heores’taki gibi animasyonlu bir şeyler yapmış, kendisini tekrarlamış bence. :A

Bunu da beğendim ben. :A

İyiymiş. Yorumlarda başta turu atlamadı yazılmış ama sonra direk finale gidildi yazıldı.
Bakalım ipi kim göğüsleyecek :A
Haftaya Cumartesi kazananımız belli olacak artık :Z
Bu 3 şarkıdan başka şarkı dinlemedim henüz

Dur 4. şarkı da bu olsun. Şöyle hızlıca baktım en çok tıklamalarda sonrada bu varmış. Yorumlarda olumlu.

• Beğendim
Reactions: dreamy