Melisa bitti, Ayşe başladı, Ayşe gitti, yenisi gelir Ömer'e.
Ayşe çok yakışmıştı Ömere ya
Melisa bitti, Ayşe başladı, Ayşe gitti, yenisi gelir Ömer'e.
Evet, çok tatlı duruyorlardı. Üstelik Çağla'da güzel bir dizi bulmuştu kendine.Ayşe çok yakışmıştı Ömere ya
Bundan sonra onay bekleme direkt duyur sen de yeter bildiklerini başkaları paylaşıyor. Bana söylediğinde duyursaydın keşke.Ben çoktan biliyordum bunu Birsen yeni duymuş
Aynen he salak gibi hep bekleyip kaybeden hep ben oluyorum o paylaşıyorsa ben pek ala paylaşırım işte kaynağımı zor durumda bırakmamak adına allahim ne kadar iyi insanımBundan sonra onay bekleme direkt duyur sen de yeter bildiklerini başkaları paylaşıyor. Bana söylediğinde duyursaydın keşke.
Hyr anlamadım ama Erkan çıplak yayın yaptıysa bana da at Bu arada Erkan kimAnlamadın mı
------
Erkan Çıplak canlı yayın mı yapmış
Allah seni ne yapmasın dödşwmşfsllskdkfdlkdkfkdnsmdmslslflpffmldlfmgdşpdlflgldlfkkgflkdkflgHyr anlamadım ama Erkan çıplak yayın yaptıysa bana da at Bu arada Erkan kim
Adam soyadı gibi olsaydı kesin tanırdımErkan Çıplak : Hemen çekiyorum kardeşim bekle beni senin için TRT'de yayınlayacağım
Forumdan resimlere atıyom herkes gülsün bu kaliteli yoruma ok?Adam soyadı gibi olsaydı kesin tanırdım
Ne yazmış daha önce 😱Forumdan resimlere atıyom herkes gülsün bu kaliteli yoruma ok?
------
Ya bak alper Erkan çıplak dizi senaristi
Aklın nereye gittiNe yazmış daha önce 😱
Ama öyle bir yazmışsınız ki Erkan diye biri çıplak yayın açmış sandımAklın nereye gitti
Heee Erkan Çıplak, canlı yayın açmış dedi @Emre Ozansoy Erkan çıplak yayın açmış demediAma öyle bir yazmışsınız ki Erkan diye biri çıplak yayın açmış sandım
Tam ecünnü olmuş.
Büyümüş işte siz de karta kaçtınızTam ecünnü olmuş.
Sen kendine bak önce. .ssBüyümüş işte siz de karta kaçtınız
Erkeğin genci yaşlısı beları dulu olmazSen kendine bak önce. .ss
Fok olmaz.Erkeğin genci yaşlısı beları dulu olmaz