Melisa bitti, Ayşe başladı, Ayşe gitti, yenisi gelir Ömer'e.![]()
Ayşe çok yakışmıştı Ömere ya
Melisa bitti, Ayşe başladı, Ayşe gitti, yenisi gelir Ömer'e.![]()
Evet, çok tatlı duruyorlardı.Ayşe çok yakışmıştı Ömere ya![]()
Bundan sonra onay bekleme direkt duyur sen de yeter bildiklerini başkaları paylaşıyor.Ben çoktan biliyordum bunu Birsen yeni duymuş![]()
Aynen he salak gibi hep bekleyip kaybeden hep ben oluyorum o paylaşıyorsa ben pek ala paylaşırım işte kaynağımı zor durumda bırakmamak adına allahim ne kadar iyi insanımBundan sonra onay bekleme direkt duyur sen de yeter bildiklerini başkaları paylaşıyor.Bana söylediğinde duyursaydın keşke.
![]()
Hyr anlamadım ama Erkan çıplak yayın yaptıysa bana da atAnlamadın mı
------
Erkan Çıplak canlı yayın mı yapmış![]()
Allah seni ne yapmasın dödşwmşfsllskdkfdlkdkfkdnsmdmslslflpffmldlfmgdşpdlflgldlfkkgflkdkflgHyr anlamadım ama Erkan çıplak yayın yaptıysa bana da atBu arada Erkan kim
Adam soyadı gibi olsaydı kesin tanırdımErkan Çıplak : Hemen çekiyorum kardeşim bekle beni senin için TRT'de yayınlayacağım![]()
Forumdan resimlere atıyom herkes gülsün bu kaliteli yoruma ok?Adam soyadı gibi olsaydı kesin tanırdım![]()
Ne yazmış daha önce 😱Forumdan resimlere atıyom herkes gülsün bu kaliteli yoruma ok?
------
Ya bak alper Erkan çıplak dizi senaristi![]()
Aklın nereye gittiNe yazmış daha önce 😱
Ama öyle bir yazmışsınız ki Erkan diye biri çıplak yayın açmış sandımAklın nereye gitti![]()
Heee Erkan Çıplak, canlı yayın açmış dedi @Emre Ozansoy Erkan çıplak yayın açmış demediAma öyle bir yazmışsınız ki Erkan diye biri çıplak yayın açmış sandım![]()
Tam ecünnü olmuş.
Büyümüş işte siz de karta kaçtınızTam ecünnü olmuş.![]()
Sen kendine bak önce. .ssBüyümüş işte siz de karta kaçtınız![]()
Erkeğin genci yaşlısı beları dulu olmazSen kendine bak önce. .ss
Fok olmaz.Erkeğin genci yaşlısı beları dulu olmaz![]()