İşte laftan sözden anlar mı. İlla o çocuklara şeytanlık yapacak.Çocukların suçu yok onlarda istemezdi öyle olmasını
İşte laftan sözden anlar mı. İlla o çocuklara şeytanlık yapacak.Çocukların suçu yok onlarda istemezdi öyle olmasını
Dağ gibi amca yerlw bir olduYENİ BÖLÜM TANITIMI
https://twitter.com/x/status/1380993993073250304
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan ve diğer izleyenler.
Yuh. 😱 Ben şok, ben iptal, ben vefat.Cihan ile Çağla kuzenmiş, ben şok. 😱
Şokum şaştı.Yuh. 😱 Ben şok, ben iptal, ben vefat.
Garip ama güzel bir tabirmiş.Şokum şaştı.
İşte laftan sözden anlar mı. İlla o çocuklara şeytanlık yapacak.
İşte insanda yürek olmayınca. Halbuki başlarına ne geldiğini o da biliyordur illaki.Aynen çocukların derdi yetmiyormuş gibi
İşte insanda yürek olmayınca. Halbuki başlarına ne geldiğini o da biliyordur illaki.
Aynen yazık olacak çocuklara da bulurlar illaki bir yolunu.Aynen öyle ya amcaya birşey olmasada o biraz yardım ediyordu çocuklara Şengül hiç etmez
Sen başladın diye diziye bende başladım.Fragman güzel duruyor. Anlaşılan bu bölüm full dram olacak.
İyi yapmışsın, bundan önce de milyon kere söyledim ama yine söyliyeyim. Bölüm bölüm izlemememe rağmen cidden çok güzel buldum.Sen başladın diye diziye bende başladım.Bir haftaya yetişirim gibi duruyor size.
Bölüm bölüm izlemesem bir şey anlamam ben.İyi yapmışsın, bundan önce de milyon kere söyledim ama yine söyliyeyim. Bölüm bölüm izlemememe rağmen cidden çok güzel buldum.
Ahahahahah çok iyi olur.
Benim de kaçırdığım yerler oluyor ama sıkıntı olmuyor o kadar.Bölüm bölüm izlemesem bir şey anlamam ben.Dün ilk bölümü izleyerek başlangıç yaptım, bugün Kırlangıç Fırtınası'na dalmışım, izleyemedim.
Tahminen gelecek hafta yetişmiş olurum, TV'den izleyemesem bile yayınlandığı gün YouTube'dan izlerim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?