2 buçuk saat oturup bölüm izlemek benim için resmen ölüm, son zamanlarda Akrep'in bir bölümünü kaçırdım anca onu zorla izledim. Sonradan eksik her şey oturur yerine zamanla.neee tam izleyemedinmi bölümlere inanamıyorum
2 buçuk saat oturup bölüm izlemek benim için resmen ölüm, son zamanlarda Akrep'in bir bölümünü kaçırdım anca onu zorla izledim. Sonradan eksik her şey oturur yerine zamanla.neee tam izleyemedinmi bölümlere inanamıyorum
2 buçuk saat oturup bölüm izlemek benim için resmen ölüm, son zamanlarda Akrep'in bir bölümünü kaçırdım anca onu zorla izledim. Sonradan eksik her şey oturur yerine zamanla.![]()
Tabi aslında kendini kaptırınca bakıyorsun 1 saat nasıl da geçmiş de uzun şeyler ruhumu sıkıyor.Oda doğru ama heyecanlı olunca kaç saat olduğunu unutuyorum
Tabi aslında kendini kaptırınca bakıyorsun 1 saat nasıl da geçmiş de uzun şeyler ruhumu sıkıyor.![]()
Çağla...
Nasıl, nasıl anlayamadım.Çağla...
Bu arada bu dizinin sosyal medyası nasıl ya? 2.8M görüntüleme almış, trendlerde ilk 15'te.
Sosyal medyası niye bu kadar iyi diyorum.Nasıl, nasıl anlayamadım.![]()
Onu bende anlayabilmiş değilim.Sosyal medyası niye bu kadar iyi diyorum.![]()
Ama yakışıyorlar.Onu bende anlayabilmiş değilim.Hele AsDor'cular cidden çok fazla.
![]()
Evet, Doruk da Asiye'den sonra düzeldi. O konuda da baya iyi oldu.Ama yakışıyorlar.![]()
Fadik Atasoy'a bitiyorum. Ne güzel oynuyor Şengül'ü.
------
Fazla amatörce bir düşüş oldu.Bölüm sonunda olması da beni üzdü.
![]()
Amcalarına bir şey olmaz bence olsa olsa geçici felç olur. Şengül de fenalığını konuşturucak bu ne be.Bayılıyorum ona yaa amcaya birşey olmasa bari![]()
Amcalarına bir şey olmaz bence olsa olsa geçici felç olur. Şengül de fenalığını konuşturucak bu ne be.![]()
Cidden valla. Manyak Şengül. 😡Yenge ne yapıyosun bee
------
Çok sinir oldum bu ne yaa
Cidden valla. Manyak Şengül. 😡