TRT ve ATV paragöz olduğu için tabi yayınlıyorlar.Oh, çok sükür yayınlayacaklarmış.Bu Suzan bir şeyler hak ediyor, umarım Şengül'cüm güzeel bir ağzının payını verir. Zaten o sahne büyük ihtimalle sözleşmeden sonra olacağı için hesap sormaya gidiyordur.
Nebahat de bunları sevmiyor, gitsin metresi Suzan'a destek olsun.
Bir de umarım full dram olmaz bölüm.
Bir de bunların başındaki kişi dindar olacak.TRT ve ATV paragöz olduğu için tabi yayınlıyorlar.![]()
Ara verirlerse ben arada yetişirim diye umut ediyordum.Bir de bunların başındaki kişi dindar olacak.Ondan çok korkmuştum da neyse, para hırsları 1 kere de olsa işime geldi. A
Ben tam düzgün gitmiyorum, umarım haftaya izlerim yoksa sahnelere kaldı benim iş.Ara verirlerse ben arada yetişirim diye umut ediyordum.Ama olmadı, yaza kaldı benim izleme işi.
Doruk-Ömer sahnelerini izledim üçüncü bölümden, Doruğu çok sevdim.Umarım öyle devam ediyordur.
![]()
Ben bu Doruğu sevdim, umarım aşk saçma bir hale getirmemiştir.Ben tam düzgün gitmiyorum, umarım haftaya izlerim yoksa sahnelere kaldı benim iş.
Bu bölüm de maşallah çok iyiydi hem Asiye'yi savundu pislik Nebahat'e karşı hem de Oğulcan, Aybike'yi çağırıp Asiye'nin yanına gönderdi.
Ekli dosyayı görüntüle 102174
Ey insanlar, milletçe bu anı mı bekliyordunuz.![]()
Yapma be, o eski halinden eser yok şimdi.Ben bu Doruğu sevdim, umarım aşk saçma bir hale getirmemiştir.
Yanlış oldu son video.Yapma be, o eski halinden eser yok şimdi.Asiye buna küs, gönlünü almaya çalıştı.
Bu arada son video nereden çıktı be.![]()
Aman böyle iyi oldu, kötülük içinde yüzen annesine de ağzının payını veriyor.Yanlış oldu son video.İzlediklerimden yanlış kopyalamışım.
Ah Doruk...![]()