ATV Kardeşlerim - Dizi Yorumları

12. Bölüm Fragmanı

Şu Nebahat denen kadında gram insanlık yok be, iğreniyorum.
------

Şengül'ün Emel'e guzuum deyişi ve kermeste insanları gelin, gelin, gelin deyişi harika. :A Dizinin açık ara en komik karakteri ve üstündeki o kötülüğü biraz attığından beri en favori karakterim. :A Fadik Sevin Atasoy'da döktürüyor resmen.
------

Nebahat üzgün, Suzan yerin dibine girdi. :Z
------

Dizi en heyecanlı yerinde bitti, umarım haftaya ara vermezler (ki bunun ihtimalinin olacağını düşünmüyorum) yoksa cidden kötü olur. :A

Son düzenleme:
Oh, çok sükür yayınlayacaklarmış. :A Bu Suzan bir şeyler hak ediyor, umarım Şengül'cüm güzeel bir ağzının payını verir. Zaten o sahne büyük ihtimalle sözleşmeden sonra olacağı için hesap sormaya gidiyordur. :Z Nebahat de bunları sevmiyor, gitsin metresi Suzan'a destek olsun. :A Bir de umarım full dram olmaz bölüm.

Oh, çok sükür yayınlayacaklarmış. :A Bu Suzan bir şeyler hak ediyor, umarım Şengül'cüm güzeel bir ağzının payını verir. Zaten o sahne büyük ihtimalle sözleşmeden sonra olacağı için hesap sormaya gidiyordur. :Z Nebahat de bunları sevmiyor, gitsin metresi Suzan'a destek olsun. :A Bir de umarım full dram olmaz bölüm.
TRT ve ATV paragöz olduğu için tabi yayınlıyorlar. :A

Bir de bunların başındaki kişi dindar olacak. :A Ondan çok korkmuştum da neyse, para hırsları 1 kere de olsa işime geldi. A
Ara verirlerse ben arada yetişirim diye umut ediyordum. :A Ama olmadı, yaza kaldı benim izleme işi. :F

Doruk-Ömer sahnelerini izledim üçüncü bölümden, Doruğu çok sevdim. :A Umarım öyle devam ediyordur. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Ara verirlerse ben arada yetişirim diye umut ediyordum. :A Ama olmadı, yaza kaldı benim izleme işi. :F

Doruk-Ömer sahnelerini izledim üçüncü bölümden, Doruğu çok sevdim. :A Umarım öyle devam ediyordur. :F
Ben tam düzgün gitmiyorum, umarım haftaya izlerim yoksa sahnelere kaldı benim iş. :A

Bu bölüm de maşallah çok iyiydi hem Asiye'yi savundu pislik Nebahat'e karşı hem de Oğulcan, Aybike'yi çağırıp Asiye'nin yanına gönderdi. :F

Ekran Görüntüsü (343).png

Ey insanlar, milletçe bu anı mı bekliyordunuz. :F

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Ben tam düzgün gitmiyorum, umarım haftaya izlerim yoksa sahnelere kaldı benim iş. :A

Bu bölüm de maşallah çok iyiydi hem Asiye'yi savundu pislik Nebahat'e karşı hem de Oğulcan, Aybike'yi çağırıp Asiye'nin yanına gönderdi. :F

Ekli dosyayı görüntüle 102174

Ey insanlar, milletçe bu anı mı bekliyordunuz. :F
Ben bu Doruğu sevdim, umarım aşk saçma bir hale getirmemiştir. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Mal Ömer annesini korurken kendi çarpıldı. :A Dolu dolu bir bölüm olacak, belli de 3. fragmanı da beklemek lazım.

Ah be Nebahat, kendini fazla mı akıllı sanıyorsun ne.
------

Şengül olması gerekeni yaparken neden suçlu oldu anlayamıyorum, ha kendi çıkarları için yaptı ama olması gereken oydu. Çok üstüne geliyorlar kadıncağızın

Bu Suzan da aynı Perihan.
------

İyi yaptın Şengül, Orhan sensiz kalınca anlar belki değerini.
------

Yaptığın marifet miydi Ömer, kadın sana neler yaptı hazır Nebahat de tam çarpıyorken çarpsaydı da herkes kurtulsaydı. :A

Son düzenleme: