Emre Ozansoy
Moderatör
Evet.Harika da fesatligini yaptı dimi ona?
Şengül yaptığında haklı veya haksız değil ama kim olsa onu yapardı bence.
Evet.Harika da fesatligini yaptı dimi ona?
Ben yapmazdim, haklı değil. Şengül gerçekten yanlış yaptı. Düşene bir tekme de o attı.Evet.
Şengül yaptığında haklı veya haksız değil ama kim olsa onu yapardı bence.
Oğlunu o halde gördükten sonra herkes yapardı bence.Ben yapmazdim, haklı değil. Şengül gerçekten yanlış yaptı. Düşene bir tekme de o attı.
Yapmazdi herkes ama yine de sen bilirsin.Oğlunu o halde gördükten sonra herkes yapardı bence.Fragmanda da bir şeyler oluyor ama anlamadım, Emel cidden mi kayıp oldu acaba?
Kızı onun yüzüne ölmüş, o yüzden psikolojisi bozuktur. Kaza falan yapmışlardır belki.Yapmazdi herkes ama yine de sen bilirsin.
O kadın Emel'e ne yaptı ya?Ben iyi birisine benzetmistim hasta çıktı.
Kurtulmuş kızı... Bundan anne felan olmaz.Kızı onun yüzüne ölmüş, o yüzden psikolojisi bozuktur. Kaza falan yapmışlardır belki.
Kızı ölmese böyle biri olmazdı ama?Kurtulmuş kızı... Bundan anne felan olmaz.
İçinde kötülük olan her türlü saçar kötülüğünü... Selena'daki kadın gibi.Kızı ölmese böyle biri olmazdı ama?AsDor'un ayrılığına ne diyorsun?
Adam çiçek aldı geldi, o ne yaptı? Boş yaptı, hediyelerini çöpe attı. Bence de konuşmasın, gelsin benle konuşsun.İçinde kötülük olan her türlü saçar kötülüğünü... Selena'daki kadın gibi.Asiye Doruk'un günahını aldi. umarım Doruk onla bir daha da konuşmaz kendi yoluna bakmalı. Dinlemeden yargıladı adamı ya.
Nankör işte... Boşver sana namuslu, edepli hanım hanımcık ev kızı bulalım boşver Doruk'u sen.Adam çiçek aldı geldi, o ne yaptı? Boş yaptı, hediyelerini çöpe attı. Bence de konuşmasın, gelsin benle konuşsun.
Doruk varken onları ben ne yapayım? 😱Nankör işte... Boşver sana namuslu, edepli hanım hanımcık ev kızı bulalım boşver Doruk'u sen.
DİLARA Mİ DORUK MU? KARARINI VER! DİLARA DİLARA DİYE ÖLÜP DURUYORDUN ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ? SENDE NANKÖRSÜN.Doruk varken onları ben ne yapayım? 😱
İkisinin de yeri ayrı...DİLARA Mİ DORUK MU? KARARINI VER! DİLARA DİLARA DİYE ÖLÜP DURUYORDUN ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ? SENDE NANKÖRSÜN.
Dilara'da görmüş senin gerçek yüzünü.İkisinin de yeri ayrı...Ama Dilara ile olanları biliyorsun.
Zaten ne olduysa senin o mesajlarından sonra oldu.Dilara'da görmüş senin gerçek yüzünü.Ben ona herşeyi izah edicem, sen merak etme.
Sende Ergül'e yaz intikam al! Her gün yazıyorum ona.Zaten ne olduysa senin o mesajlarından sonra oldu.
Adı batasica...Belliydi o zaten.Emel'i boşuna vermedi Şengül'üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?