ATV Kardeşlerim - Dizi Yorumları

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,560
Reaksiyon puanı
56,803
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dün Survivor yerine Kardeşlerim izleyeyim demiştim ama iyi ki öyle bir şey yapmamıştım. Son bölüm ile dizinin ana hikayesinden çok fazla uzaklaştılar. Bu saatten sonra da nasıl toparlarlar bilmiyorum.

@EmreCan gelecek haftada bakarım, bölümün durumuna göre bırakırım belki. :A
Akif'in işlediği haltlar daha ortaya çıkmamışken Ayla-Resul-Suzan çatışması başladı, o da yetmezmiş gibi İlknur çıkıp geldi. Evladını kaybetmesi, onun yokluğunu Emel ile kapatması çok klişe. Keşke böyle bir işe hiç girilmeseydi. Ayrıca, kardeşi geliyor diye de tüm Eren ailesini yemeğe çağırmakta çok büyük saçmalık. :A Emir de haddini iyice aşınca olan oldu, Oğulcan'ın başı yandı/yanacak.

Ömer de artık lütfen birilerine iyilik yapmayı bıraksın. Yaptığı iyilikler ona hep kötülük olarak geri dönüyor. Adam gitti Mede'den Tolga'yı kurtardı, Tolga Ömer dövdü dedi Cemile'ye. O da inandı saf gibi.

Bölümün hem en güzel, hem de en kötü sahnesi Orhan'ın yaşadıkları olabilir. :( Karakter üzerinden market çalışanlarına yapılan baskıları, yaşadıkları ekrana taşındı ve gönderme yapıldı.

Paintball sahnesi de güzeldi, ama keşke biraz da uzun ve farklı olsaydı. Berk'in Aybike'ye karşı siper olması sonrasında Doruk ile birlikte vurulması, Süsen'in de tam Ömer'i vuracakken Kaan'ı vurması güzeldi. :A Sonu ise beklediğim gibi bitti, Oğulcan yüzüne kaybettiler. :(
 
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan