Emre Ozansoy
Moderatör
Şengül'ümden ne istiyorsun sen ya? Her annenin yapacağı şeyi yaptı o sadece! 😡Adı batasica...
Şengül'ümden ne istiyorsun sen ya? Her annenin yapacağı şeyi yaptı o sadece! 😡Adı batasica...
Yazıklar olsun sana. Şengül cidden deli!Şengül'ümden ne istiyorsun sen ya? Her annenin yapacağı şeyi yaptı o sadece! 😡
Biz ona deli demiyoruz canım AKILLI diyoruz.Yazıklar olsun sana. Şengül cidden deli!
Yarım akıllı diyecektin herhalde dimi?Biz ona deli demiyoruz canım AKILLI diyoruz.
Fragmanda gösteriyordu, öldürüp atsalar bari kadını bir yere.@Emre Ozansoy Asiye duydu o kadın telefonla konuşurken.
Ben öldürüp atarım, onlar merak etmesinler.Fragmanda gösteriyordu, öldürüp atsalar bari kadını bir yere.
Küçük kardeş yaşıyor mu.. Bir ara vurulmdu, en son suya düştü.Gerçekler ortaya çıkıyor.
Yasiyo yaşıyor, buldular o kızı. @Emre Ozansoy Sengul'u Orhan evden kovdu, çok iyi oldu ohhh.Küçük kardeş yaşıyor mu.. Bir ara vurulmdu, en son suya düştü.
Orhan ne yaptın sen Orhan? 😱 @slhttnmtlYasiyo yaşıyor, buldular o kızı. @Emre Ozansoy Sengul'u Orhan evden kovdu, çok iyi oldu ohhh.
Bunu bir daha felç bırakmak gerek, iyileşince efe olmuş.Orhan ne yaptın sen Orhan? 😱 @slhttnmtl
Yapması gerekeni yaptı, ne yapabilir sence? Şengül çoktan haketti bunu. Orhan adam olsaydı yigenlerini kümeste yasatmazdi. O zaman neredeydi onun erkekliği?Orhan ne yaptın sen Orhan? 😱 @slhttnmtl
Adam oldu sonunda.😎😎😎😎😎Bunu bir daha felç bırakmak gerek, iyileşince efe olmuş.
Yaşamasın bu ya. Direk ölsün. Şengül'üm tek başına yeter herkese.Bunu bir daha felç bırakmak gerek, iyileşince efe olmuş.
Dikkat etsin adamlığı sağlama alsın.Yapması gerekeni yaptı, ne yapabilir sence? Şengül çoktan haketti bunu. Orhan adam olsaydı yigenlerini kümeste yasatmazdi. O zaman neredeydi onun erkekliği?
------
Adam oldu sonunda.😎😎😎😎😎
Oksijen israfı olmuş baksana.Yaşamasın bu ya. Direk ölsün. Şengül'üm tek başına yeter herkese.
Yapması gereken oğlu için her şeyi yapan eşine sahip çıkmaktı, kapının önüne koymak değil.Yapması gerekeni yaptı, ne yapabilir sence? Şengül çoktan haketti bunu. Orhan adam olsaydı yigenlerini kümeste yasatmazdi. O zaman neredeydi onun erkekliği?
------
Adam oldu sonunda.😎😎😎😎😎
Sonunda olması gereken kıvama geldi be, kadın sonuna kadar haketti.Dikkat etsin adamlığı sağlama alsın.
Oksijen israfı olmuş baksana.
Aman ne yaptı sanki? Haketti Şengül üzgünüm... Çok önceden yapmalıydı onu.Yapması gereken oğlu için her şeyi yapan eşine sahip çıkmaktı, kapının önüne koymak değil.
Şengül düşmanı... Şengül'e diyeceğim, bir yere bıraksın seni de.Aman ne yaptı sanki? Haketti Şengül üzgünüm... Çok önceden yapmalıydı onu.
Çok konuşuyorsun, boş konuşuyorsun.Sonunda olması gereken kıvama geldi be, kadın sonuna kadar haketti.
Aman ne yaptı sanki? Haketti Şengül üzgünüm... Çok önceden yapmalıydı onu.
Ben Salı veya Pzrtesi günü Belgrad ormanına gideceğim. Onu bırakırım oraya bir yere.Şengül düşmanı... Şengül'e diyeceğim, bir yere bıraksın seni de.
Ben daha birşey demiyorum.Hoş konuşuyorsun, güzel konuşuyorsun.