Emre Ozansoy
Moderatör
Şarkıyı yarım yarım dinlettirdiler, ne yakışması.En çok el kızına yakıştı o müzik, çalsa aglarim zaten.
Şarkıyı yarım yarım dinlettirdiler, ne yakışması.En çok el kızına yakıştı o müzik, çalsa aglarim zaten.
Oğulcan hapiste izle ağla. İstediğin sahne geldi.Şarkıyı yarım yarım dinlettirdiler, ne yakışması.Ama sahneleri daha duygusal yapmıştı.
Seni bitiririm! Ne dediğinin farkında mısın?
Yürüyün gidin be! Nesi marka? Ben ne dediğimin farkındayım, peki ya siz? Şengül için beni karşınıza alıyorsunuz bunun için bedel ödemeye de hazırsınız herhalde?Şengül Eren bir markadır, bir Queen'dir. Laf edemezsin, ettirmeyiz.@slhttnmtl
Şengül yengem için seni yaşamından bile ederim...Oğulcan hapiste izle ağla. İstediğin sahne geldi.
Elkizina daha çok yakıştı tabii, kesmeseydiler daha iyiydi. Ama kesik haliyle de mükemmeldi... O duyguyu bana Kardeşlerim bile yaşatmadı.
Yürüyün gidin be! Nesi marka? Ben ne dediğimin farkındayım, peki ya siz? Şengül için beni karşınıza alıyorsunuz bunun için bedel ödemeye de hazırsınız herhalde?
Senin etmene gerek yok ben seni ederim.Şengül yengem için seni yaşamından bile ederim...
Oğulcan'ım için yakacağım sanırım yarın.
Yakma paran gider.Oğulcan'ım için yakacağım sanırım yarın.
Oğlu için yapıyor ama.@Emre Ozansoy @slhttnmtl Ölümüne savunduğunuz Şengül Emel'i götürmeye gidiyor. Sizin savunduğunuz kişiye bakın da forum hele iblis olmuş..
Haklıdır ooooooooo.Yakma paran gider.Ben niye ağlamıyorum yaaa? Bu kadar mı duygusuzum. 😱
------
Oğulcan'in birşey yaptığı çocuğun teyzesi Oğulcan karşılığında Emel'i istiyor bune laa böyle... 😱
------
@Emre Ozansoy @slhttnmtl Ölümüne savunduğunuz Şengül Emel'i götürmeye gidiyor. Sizin savunduğunuz kişiye bakın da forum hele iblis olmuş..
Oğlu için kızı satıyor hem yetim hem öksüz alkış tutcan nerdeyse kadına pes artık! 😱 Bu kadar da olmaz ama.Oğlu için yapıyor ama.
Ay sizi Allah ıslah etsin...Haklıdır ooooooooo.
Biri tahrik ediyor seni ve sen ayırmak için araya giriyor ve itiyorsun, sonrasında da kaza... Oğlunu kurtarmak için de böyle bir teklif yapılsa sen ne yapardın?Oğlu için kızı satıyor hem yetim hem öksüz alkış tutcan nerdeyse kadına pes artık! 😱 Bu kadar da olmaz ama.
Hayatta kızı ortaya atmazdim. Dusene bende tekme atmazdim tabii ki.Biri tahrik ediyor seni ve sen ayırmak için araya giriyor ve itiyorsun, sonrasında da kaza... Oğlunu kurtarmak için de böyle bir teklif yapılsa sen ne yapardın?
İyi ki dovmusler, ohh iyi olmuş. O da müdahale etmeseydi.@EmreCan bölümü şimdi izliyorum da Oğulcan'a cidden üzüldüm be...O akşamdan beri yaşadıkları bitmiyor, bir de cezaevindekiler başladı.
İyilik yap kötülük bul.İyi ki dovmusler, ohh iyi olmuş. O da müdahale etmeseydi.
Herkes hakettigini yaşar.İyilik yap kötülük bul.Ne güzel Harika’yı gördü diye seviniyordum, dövdüler.
Ay evet. Saçı çok iyiydi.Herkes hakettigini yaşar.Harika'nin Aybike olarak gelmesi mükemmeldi.
O ne öyle ya nasıl plandır bu?Ay evet. Saçı çok iyiydi.
Akif, Nebahat ve Ayla'nın çevirdiği entrikaya ne diyorsun?
Ama başarılı da olmuşlar gibi, tabi Harika sayesinde Resul'u arayacak falan gibi ama bilemiyorum.O ne öyle ya nasıl plandır bu?
Aynen saçı güzeldi.
Harika da fesatligini yaptı dimi ona?Ama başarılı da olmuşlar gibi, tabi Harika sayesinde Resul'u arayacak falan gibi ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?