Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig 20-21 Sezonu - 25.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
İlk 60 dakikasında çok iyi bir oyun vardı. Özellikle ilk yarıda oyun tamamen Karagümrük yarı sahasında geçtiği için belki zorlasak 3-4 tane gol bulabilirdik. Ama orta saha çok çabuk düştü, yedek de olmayınca resmen yarım saat korku filmi izledik. Bu takıma acilen Gustavo, İrfan Can ve Pelkas'ın gelmesi gerek. Yoksa bu kadar şanslı olamayız.

Valencia çıkar, kafamdaki isimler.
Haydi rasgele.
bu mesaji nezaman yazdim diye bi afalladim ama megerse konudan almissin :A
İsveç'ten tanıdıklarını Fenerbahçe kulübüne yönlendir de Erol Bulut'un takımda kalmasını sağlasınlar. Üst üste puan kayıpları yaşayınca kovacaklar diye çok korkuyorum. :(
bol dua ederek kazanmasini sagladin diye duydum :A
o is kolay, Amine'nin ailesi ile yakin oturuyoruz. Adreslerini biliyorum. kendilerine haber ederim, onlarda enisteleri Özil araciligi ile haleder :A

Karagümrük çok profesyonel maç sattı ha. Hurma ve Can'ı tebrik ederim. Bu işi böyle yapacaksın. Adam baktı takım gol için yükleniyor hemen Bertolacci ve Ndao'yu kenara aldı. Uzatmalarda da saldırmak yerine son iki dakika takımı yatırdı.

Erol hocanın devam etmesine de sevindim. Daha kazanılacak bir lig var hocam.

Son kısımda zorlansak da çok zorlu bir maçta önemli 3 puan aldık. Gelecek haftadan itibaren sakatlar dönmeye başlayınca daha da iyi olacak.

Mesut kalitesini belli etmeye başladı. Kondisyonu istenen düzeylere yaklaşmaya başlamış, birkaç haftaya daha da iyi olacak inşallah. :Z

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
75. dk geldi 1 oyuncu değiştirdi... nasıl salladım Erola!!!!

Son çeyrek gerçekten Karagümrüğü izledik...
Minik Milan olmuş bu Karagümrük bu arada.

Mesuta azcık daha zaman lazım,çok canlar yakacak.

• Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Yaklaşık 1 yıldır oynayamamış biri için gayet güzel şeyler bunlar, fiziği yavaş yavaş yerine oturacak, tekniği hakkında yorum yapmak yersiz. :A
GS maçında o sayılmayan gol zamanı atışı çok başarılıydı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam