Forumun devrik cümle şampiyonu pompy reisHee anlamadım onu maalesef
Forumun devrik cümle şampiyonu pompy reisHee anlamadım onu maalesef
Doğru ama o bir kere olur bizim Erol'dan bir şey olmazfatih terimde başladığı 1996-1997 sezonunda derbi kazanamamış
İsveç'ten tanıdıklarını Fenerbahçe kulübüne yönlendir de Erol Bulut'un takımda kalmasını sağlasınlar. Üst üste puan kayıpları yaşayınca kovacaklar diye çok korkuyorum.yalnız ben sizin gibi düşünmüyorum Erol konusunda. bir başarısızlık varsa bu tüm takımı kapsars. GS maçında mutlak golleri kaçırma durumunda Erolun suçu yok. Daha önce gelen teknik direktörler içinde aynısı söylendi. Yeni biri gelse, onun icinde aynısı denecek
Madem öyle yazacaktın direkt olarak öyle yazsana kafamızı çorba etmeye ne hakkın var? Di mi ama @pompyDoğru ama o bir kere olur bizim Erol'dan bir şey olmaz
sadece erol bulutla ilgili pozitif düşünsün ben ersun yanalı uyardım hakemlerle ilgili @xdragxxSana karşı nötr'üm.
maça soruşturma açılacak mesut özilin iptal edilen asistine üzüldümArtık GS'yi tutar gibi her maç FB'nin rakibini tutma moduna girdik şampiyonluk potası yaklaştığı için... Fakat bugün hiç umudum yok gol diye bağırabileceğime sevinçle, çünkü Karagümrük bu sezonki büyük maç hakkını bizimle tamamladı. Beşiktaş maçından hallice olur büyük ihtimalle. Ama şu kazanır bu kazanır diyemiyorum suskunluk sinerjisi gereği...
Enişte, hala mı , hâlâ mı?Duran top kullanırken hala aşağıdaki gibi bu adam, çok tehlikeli çok...
Ekli dosyayı görüntüle 99189
Bitti yazabilirsinmac bitince yorum yaparim.
bakamiyorum, bakmak istemiyorum.
kicktipp te bugün hic bir macin skoruna bakmadim ortalarda ve en son 5 dakika harici ve erken yorumda yazmayarak totem yaptim. 4/4 tam skor yapmisim 4 mactaBitti yazabilirsin