Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig 20-21 Sezonu - 25.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
yalnız ben sizin gibi düşünmüyorum Erol konusunda. bir başarısızlık varsa bu tüm takımı kapsars. GS maçında mutlak golleri kaçırma durumunda Erolun suçu yok. Daha önce gelen teknik direktörler içinde aynısı söylendi. Yeni biri gelse, onun icinde aynısı denecek
İsveç'ten tanıdıklarını Fenerbahçe kulübüne yönlendir de Erol Bulut'un takımda kalmasını sağlasınlar. Üst üste puan kayıpları yaşayınca kovacaklar diye çok korkuyorum. :(

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Artık GS'yi tutar gibi her maç FB'nin rakibini tutma moduna girdik şampiyonluk potası yaklaştığı için... Fakat bugün hiç umudum yok gol diye bağırabileceğime sevinçle, çünkü Karagümrük bu sezonki büyük maç hakkını bizimle tamamladı. Beşiktaş maçından hallice olur büyük ihtimalle. Ama şu kazanır bu kazanır diyemiyorum suskunluk sinerjisi gereği...

Artık GS'yi tutar gibi her maç FB'nin rakibini tutma moduna girdik şampiyonluk potası yaklaştığı için... Fakat bugün hiç umudum yok gol diye bağırabileceğime sevinçle, çünkü Karagümrük bu sezonki büyük maç hakkını bizimle tamamladı. Beşiktaş maçından hallice olur büyük ihtimalle. Ama şu kazanır bu kazanır diyemiyorum suskunluk sinerjisi gereği...
maça soruşturma açılacak mesut özilin iptal edilen asistine üzüldüm

Duran top kullanırken hala aşağıdaki gibi bu adam, çok tehlikeli çok...

Mesut-Real-Madrid.jpg

mac bitince yorum yaparim.
bakamiyorum, bakmak istemiyorum.