Karagül Dizisinin Yeni Sezonundan Yeni Bilgiler!

İstemsizce bende güldüm.

Şimdi ne kadar üzülmüşsündür sen.
Üzüntüden her an yataklara düşebilirim tutmayın beni.

İnşallah yeni sezonda reyting olarak fazla düşmez de ücretin hakkını verebilir sonra daha da üzülürüm ateşler basar beni.

Profil resmin Karagül olunca seni kaale bile almam
Ben de o yüzden konuşamıyorum ya fazla avatardan kurtulur kurtulmaz operasyonlara başlayacam.

Yeni sezonu merakla bekliyoruz bakalım.

90 bölüme dayanan bir dizi hala 8,5 reyting hatta sezon finaliyle 9 küsür reyting alıyorsa hele ki böylesine bir drama önünde şapka çıkarıp tebrik etmek gerekir @Bully senin Cezir hemen düştü söndü havası

Ben sevindim demedim ki nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri aslan

Aslan diyince hala gülesim geliyor ya.
Yoksa sana da mı özelden konuşurken "aslanım" diyor. Bu çocuk çift taraflı mı oynuyor ne.

Valide sultan da Sülo'ya aslanım derdi o yüzden @Yiğitt denince aklıma hep Nebahat Çehre gelir.

Sana cevap bile vermiyorum.

Yoksa sana da mı özelden konuşurken "aslanım" diyor. Bu çocuk çift taraflı mı oynuyor ne.

Valide sultan da Sülo'ya aslanım derdi o yüzden @Yiğitt denince aklıma hep Nebahat Çehre gelir.
Yok ya geçende size yaptığı aslanlar esprisine beni de etiketlemişti çok gülmüştüm hala da aklıma geldikçe gülüyorum.

Sen de seni kim seslendiriyor demiştin o da ayrı komediydi.

Yok ya geçende size yaptığı aslanlar esprisine beni de etiketlemişti çok gülmüştüm hala da aklıma geldikçe gülüyorum.

O espri tanıdık gelmesi lazım sana.
Türk Malı'nda Erman kızına diyordu ya "bu kız niye ağızını geydiriyor, kim seslendiriyor seni" diye.

O espri tanıdık gelmesi lazım sana.
Türk Malı'nda Erman kızına diyordu ya "bu kız niye ağızını geydiriyor, kim seslendiriyor seni" diye.
Benim yaptığım espriler kolay kolay unutulmaz, hepsi birbirinden kaliteli ve insanları güldürebiliyor.

@Yiğitt diyince benimde aklima nebahat Çehre geliyor konuda biri demis

Kıvançla Tuba olmamalı bence. @xemrexxx bende resim gozukmedi ama yakismazlar .Kıvanç serenayla, tuba kenanla, beren çağatayla, meryem muratla, cansu dere engin Akyürekle, @Çiğdem- de Jensenle olmali

Ben de heyecanlandım,ne kadar çok yeni bilgi varmış

3 yıldır Cuma'ya ambargo koyan dizimi yine çekememişsiniz
Dİzi zirveden inmedi.
Dizi düşmüş mü? MEdcızır'ın kaçlara kadar düştüğünü hatırlatmama gerek yok herhalde

Bu sezon sert bi şekilde düşecek umarım. 6 reytinge totalde şükredecek

Mesajından elem keder akıyor

Yılın dizisi.. Umarım ekrana Benim Adım Gültepe gibi baş yapıtlar sürer.
""Yılın Dizisi Benim Adım Gültepe""

Medcezir bitince ateşin başına vurdu

Medceziri Karagül harcadı ya ondan bu hırsı

Karagül'ün harcamadığı dizimi kaldı,Arka Sokaklar'ı da Çam devirir gibi devirdi
Dizi belini doğrultamadı şimdi de kanal değiştirecek diyorlar.

Profil resmin Karagül olunca seni kaale bile almam

@Bully 'in avatarını sen değişdirttin değil mi?

Son düzenleme:
Sürerler merak etme sen.

Valla Karagül hakkında olumlu yorum yapamam 130 dk nın 10 dk sı aksiyon gerisi boş