Karagül Dizisinin Yeni Sezonundan Yeni Bilgiler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,603
Puanı
1,060
thumbnail_1438117213.jpg

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Karagül yeni sezonuyla yine iddialı geliyor!

Başrollerinde Ece Uslu, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı dizi yeni sezonda yine Fox Tv'de yayınlanmaya devam edecek.

Dizinin bölüm maliyetinde ise indirime gidildi. Geçen yıl bölüm başı 1 milyon 200 bin lira ücret alınıyordu fakat dizinin reytingleri düşünce kanal yapımcıdan indirime gitmesini istedi. Yapımcı da isteğe olumlu cevap vererek ücreti 900 bin liraya kadar indirdi.

Son olarak Uçankuş'un haberine göre diziye yepyeni bir ünlü isim katılacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ekibe yeni katılacak yeni ismin kim olacağı ise şimdiden merak konusu.

Karagül yeni sezonuyla Eylül ayında Fox Tv ekranlarında!

Son düzenleme:
Gelsin bakalım da reyting nereye düştü Allah aşkına :D en çok izlenen dizi gelmiş 90.bölüme 9 reyting alıyor neyin kafası Fox :F

Ücretin düşürülmesi şaşırttı. Reytinglerde çok büyük bir düşüş de olmadı aslında, sezon boyunca 8-9 aldı Total'de. Bu arada yeni sezonda düşüşün devam edeceğini düşünüyorum, 3. sezonda bitmeliydi bence.

Son haftalardaki reytinglerini görüyoruz. :A AB grubu reytingleri pek iyi değil bu arada. :D Tek TOTAL grubu yok. :D

300 Bin :F
Sezon finaliyle aldığı oranları hatırlayalım :A

1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:519.2326.04

1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:517.9123.56

1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:517.9122.12

Sezon finaliyle aldığı oranları hatırlayalım :A

1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:519.2326.04
1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:517.9123.56
1KARAGULFOX TV20:44:3123:51:517.9122.12
Sezon finali diye bakmış millet. :A Ondan önceki haftalar 5 reytinglere kadar düştüğünü unutmadık heralde? :A

Bu haberi ucankus sitesi yapmis yaptigi haberler genelde dogru degildir

Bu oranları bir daha göremeyecek gibi. :A
Dizi bu oranları alamasa bile totalde sezon boyunca 7 reyting bile alsa bence yetecektir :D

Sezon finali diye bakmış millet. :A Ondan önceki haftalar 5 reytinglere kadar düştüğünü unutmadık heralde? :A
Neticede demek ki iyi bir senaryoyla diziyi çekebilecek izleyici var :D tam tersi işte izleyiciyi çekebilecek dizi var :A

Bu haberi ucankus sitesi yapmis yaptigi haberler genelde dogru degildir
Doğru değil mi? :F

İki gün sonra hepsinin doğruluğu çıkıyor. :X Demet Akbağ konusunu 1 ay önce söyledi, dün doğrulandı. Biraz boş sallamak yerine biraz takip etsen keşke. Orayı savunmuyorum tabi ama doğru çıkıyor haberleri.

Dizi bu oranları alamasa bile totalde sezon boyunca 7 reyting bile alsa bence yetecektir :D

Neticede demek ki iyi bir senaryoyla diziyi çekebilecek izleyici var :D tam tersi işte izleyiciyi çekebilecek dizi var :A
Ya Nisan gibi yengem bile demişti, dizi sıktı diye. :D Yengem demişti, hep aynı şeyler oluyor dedi. O kadın iki de bir avluya çıkıp 'YETER' diye bağırıyor, sürekli kavgalar. :A Birisi bayılıyor, aynı sahnelerden sıkıldı herkez. :A

İki gün sonra hepsinin doğruluğu çıkıyor. :X Demet Akbağ konusunu 1 ay önce söyledi, dün doğrulandı. Biraz boş sallamak yerine biraz takip etsen keşke. Orayı savunmuyorum tabi ama doğru çıkıyor haberleri.

Ya Nisan gibi yengem bile demişti, dizi sıktı diye. :D Yengem demişti, hep aynı şeyler oluyor dedi. O kadın iki de bir avluya çıkıp 'YETER' diye bağırıyor, sürekli kavgalar. :A Birisi bayılıyor, aynı sahnelerden sıkıldı herkez. :A
Ben de çok izlemiyorum diziyi eskisi kadar bende sıkıldım ama başarısı ortada 90 bölüm olmuş neredeyse eğer hala 8 reyting alıyorsa totalde bu gerçekten büyük başarıdır. :D

Ben de çok izlemiyorum diziyi eskisi kadar bende sıkıldım ama başarısı ortada 90 bölüm olmuş neredeyse eğer hala 8 reyting alıyorsa totalde bu gerçekten büyük başarıdır. :D
Orası öyle ama başarıyı rezil etmek olmaz. :D Vaktinde güzel bir şekilde bitirmek gerekir, daha uzatıp tadını kaçırmanın bir anlamı yok bence. :D

Orası öyle ama başarıyı rezil etmek olmaz. :D Vaktinde güzel bir şekilde bitirmek gerekir, daha uzatıp tadını kaçırmanın bir anlamı yok bence. :D
Valla benim dizim de 8 reyting alsa bende uzatırım ama bu dizinin uzatılacak konusu epey var daha. Şimdi Baran'ın kendi oğlu olduğunu öğrendi bundan sonra yaşanacaklar vs anlatılacak ki o da rahatlıkla 140 bölümü devirir :F

Valla benim dizim de 8 reyting alsa bende uzatırım ama bu dizinin uzatılacak konusu epey var daha. Şimdi Baran'ın kendi oğlu olduğunu öğrendi bundan sonra yaşanacaklar vs anlatılacak ki o da rahatlıkla 140 bölümü devirir :F
En azından bu sezon sonu bitirilmeli. :D

Aslında tüm suç Avşar Film'de, tek derdi para olduğu için bitirmiyor. Keşke bitirebilme cesaretini gösterebilseydi. :X

Karışmak istemem, ama "herkez" mi? :A

Aslında tüm suç Avşar Film'de, tek derdi para olduğu için bitirmiyor. Keşke bitirebilme cesaretini gösterebilseydi. :X

Karışmak istemem, ama "herkez" mi? :A
Çoğu kişi diyelim. :A

(Oradaki lafı anladım ama geçiştiriyorum. :A )

Bu sezon sonu biter zaten muhtemelen totalde de düşüş baş gösterir tabi güçlü rakip gelirse. :D
Kanal D'm bomba bir proje koyacaktır oraya :love1: