Karagül Dizisinin Yeni Sezonundan Yeni Bilgiler!

İstemsizce bende güldüm. :D

Şimdi ne kadar üzülmüşsündür sen. :A
Üzüntüden her an yataklara düşebilirim tutmayın beni. :A

İnşallah yeni sezonda reyting olarak fazla düşmez de ücretin hakkını verebilir sonra daha da üzülürüm ateşler basar beni. :A

Profil resmin Karagül olunca seni kaale bile almam :A
Ben de o yüzden konuşamıyorum ya fazla avatardan kurtulur kurtulmaz operasyonlara başlayacam. :A

Yeni sezonu merakla bekliyoruz bakalım. :)

90 bölüme dayanan bir dizi hala 8,5 reyting hatta sezon finaliyle 9 küsür reyting alıyorsa hele ki böylesine bir drama önünde şapka çıkarıp tebrik etmek gerekir @Bully senin Cezir hemen düştü söndü havası :A

Ben sevindim demedim ki nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri aslan :A

Aslan diyince hala gülesim geliyor ya. :F
Yoksa sana da mı özelden konuşurken "aslanım" diyor. Bu çocuk çift taraflı mı oynuyor ne. :A

Valide sultan da Sülo'ya aslanım derdi o yüzden @Yiğitt denince aklıma hep Nebahat Çehre gelir. :F

Yoksa sana da mı özelden konuşurken "aslanım" diyor. Bu çocuk çift taraflı mı oynuyor ne. :A

Valide sultan da Sülo'ya aslanım derdi o yüzden @Yiğitt denince aklıma hep Nebahat Çehre gelir. :F
Yok ya geçende size yaptığı aslanlar esprisine beni de etiketlemişti çok gülmüştüm hala da aklıma geldikçe gülüyorum. :F

Sen de seni kim seslendiriyor demiştin o da ayrı komediydi. :F

Yok ya geçende size yaptığı aslanlar esprisine beni de etiketlemişti çok gülmüştüm hala da aklıma geldikçe gülüyorum. :F

O espri tanıdık gelmesi lazım sana. :A Türk Malı'nda Erman kızına diyordu ya "bu kız niye ağızını geydiriyor, kim seslendiriyor seni" diye. :F

O espri tanıdık gelmesi lazım sana. :A Türk Malı'nda Erman kızına diyordu ya "bu kız niye ağızını geydiriyor, kim seslendiriyor seni" diye. :F
Benim yaptığım espriler kolay kolay unutulmaz, hepsi birbirinden kaliteli ve insanları güldürebiliyor. :love1:

@Yiğitt diyince benimde aklima nebahat Çehre geliyor konuda biri demis :)

Kıvançla Tuba olmamalı bence. @xemrexxx bende resim gozukmedi ama yakismazlar .Kıvanç serenayla, tuba kenanla, beren çağatayla, meryem muratla, cansu dere engin Akyürekle, @Çiğdem- de Jensenle olmali :F :)

Ben de heyecanlandım,ne kadar çok yeni bilgi varmış :A
3 yıldır Cuma'ya ambargo koyan dizimi yine çekememişsiniz
Dİzi zirveden inmedi.
Dizi düşmüş mü? MEdcızır'ın kaçlara kadar düştüğünü hatırlatmama gerek yok herhalde :F

Bu sezon sert bi şekilde düşecek umarım. 6 reytinge totalde şükredecek :D

Mesajından elem keder akıyor :X

Kanal D'm yeni sezonda açık ara zirve yapacak. :love1:

Çok sürpriz isimlerle anlaşmalar sağlanıyor, yılın dizileri inşallah Kanal D'de ekrana gelecek. Geçen yıl adam gibi projesi bile yoktu benim açımdan, hiç izlemedim bile. :D

Yılın dizisi.. Umarım ekrana Benim Adım Gültepe gibi baş yapıtlar sürer.
""Yılın Dizisi Benim Adım Gültepe"" :kiki:

Medcezir bitince ateşin başına vurdu :A

Medceziri Karagül harcadı ya ondan bu hırsı :A

Karagül'ün harcamadığı dizimi kaldı,Arka Sokaklar'ı da Çam devirir gibi devirdi :A Dizi belini doğrultamadı şimdi de kanal değiştirecek diyorlar.

Profil resmin Karagül olunca seni kaale bile almam :A

@Bully 'in avatarını sen değişdirttin değil mi? :D

Son düzenleme:
Dİzi zirveden inmedi.
Dizi düşmüş mü? MEdcızır'ın kaçlara kadar düştüğünü hatırlatmama gerek yok herhalde :F

Karagül'ün harcamadığı dizimi kaldı,Arka Sokaklar'ı da Çam devirir gibi devirdi :A Dizi belini doğrultamadı şimdi de kanal değiştirecek diyorlar.

Sürerler merak etme sen. :X

Dİzi zirveden inmedi.

Valla Karagül hakkında olumlu yorum yapamam 130 dk nın 10 dk sı aksiyon gerisi boş :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,167
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb