kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmazMeryem batıracak diziyi Murat için üzülüyorum
kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmazMeryem batıracak diziyi Murat için üzülüyorum
2 kişi daha biliniyor daha birde tanıtımları yapılıyor başlamadan biter.kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmaz![]()
inşallah dirilişin kaRşısına gelir de onu bititrir2 kişi daha biliniyor daha birde tanıtımları yapılıyor başlamadan biter.![]()
Gelsin bekleriz.inşallah dirilişin kaRşısına gelir de onu bititrir![]()
ama bence ksöemle diriliş aynı gün olsun @sokak sanati ile atışmlarınızı izlemek güzelk olurGelsin bekleriz.![]()
Beren kesin değil perşembe olur Beren olursa zaten bende izleyecem.:ama bence ksöemle diriliş aynı gün olsun @sokak sanati ile atışmlarınızı izlemek güzelk olur![]()
nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarBeren kesin değil perşembe olur Beren olursa zaten bende izleyecem.:![]()
Ha kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun
@sokak sanati @Çiğdem- @yatutarsa @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 45739
Ha kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.![]()
şimdiden haberler çıktı ama ateş olmayan yerden çıkmazHa kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.![]()
Tövbest akılları başına gelsin ne bekledikleri belli.şimdiden haberler çıktı ama ateş olmayan yerden çıkmaz
fankafalar istemiş o afiştekileri artık hangi fankafalar olduğunu anladın sen![]()
Karagül'ün yakınından geçemezmeryemimin dizisi gibi![]()
nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun
Emrede göbek atar.Iykkkk şaka mı bu.Kıvanç harcanır o ikilinin yanında.ss
Emrede göbek atar.![]()
ayyyy şimdi düşüp bayılıcamnasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun
Ne güzel Tuban Kıvançla.ayyyy şimdi düşüp bayılıcam![]()
Hem diziyi profil resmi yapıyor, hem dizinin ücretine indirime gidilmesine seviniyor. Ne kadar samimi!Benim canım dizimin ücretinde indirime mi gidilmiş tüh üzüldüm şimdi.![]()
Ben sevindim demedim ki nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri aslanHem diziyi profil resmi yapıyor, hem dizinin ücretine indirime gidilmesine seviniyor. Ne kadar samimi!![]()