kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmazMeryem batıracak diziyi Murat için üzülüyorum
kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmazMeryem batıracak diziyi Murat için üzülüyorum
2 kişi daha biliniyor daha birde tanıtımları yapılıyor başlamadan biter.kadro dedikleri gibi meryem-murat-okan-yurdaer okur-melisa sözen+ %50 haluk bilginerse o dizi kolay kolay batmaz
inşallah dirilişin kaRşısına gelir de onu bititrir2 kişi daha biliniyor daha birde tanıtımları yapılıyor başlamadan biter.
Gelsin bekleriz.inşallah dirilişin kaRşısına gelir de onu bititrir
ama bence ksöemle diriliş aynı gün olsun @sokak sanati ile atışmlarınızı izlemek güzelk olurGelsin bekleriz.
Beren kesin değil perşembe olur Beren olursa zaten bende izleyecem.:ama bence ksöemle diriliş aynı gün olsun @sokak sanati ile atışmlarınızı izlemek güzelk olur
nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarBeren kesin değil perşembe olur Beren olursa zaten bende izleyecem.:
Ha kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun@sokak sanati @Çiğdem- @yatutarsa @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 45739
Ha kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.
şimdiden haberler çıktı ama ateş olmayan yerden çıkmazHa kaçar beklersin hiç olmasın hiç istemem Kıvanç Tuba.
Tövbest akılları başına gelsin ne bekledikleri belli.şimdiden haberler çıktı ama ateş olmayan yerden çıkmaz
fankafalar istemiş o afiştekileri artık hangi fankafalar olduğunu anladın sen
Karagül'ün yakınından geçemezmeryemimin dizisi gibi
nasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun@sokak sanati @Çiğdem- @yatutarsa @mrt-06 @cookies
Emrede göbek atar.Iykkkk şaka mı bu.Kıvanç harcanır o ikilinin yanında.ss
Emrede göbek atar.
ayyyy şimdi düşüp bayılıcamnasılsa diriliş kaçar kösem gelince aynı gün olmazlarneyse bu dizi için ne diyorsun@sokak sanati @Çiğdem- @yatutarsa @mrt-06 @cookies
Ne güzel Tuban Kıvançla.ayyyy şimdi düşüp bayılıcam
Hem diziyi profil resmi yapıyor, hem dizinin ücretine indirime gidilmesine seviniyor. Ne kadar samimi!Benim canım dizimin ücretinde indirime mi gidilmiş tüh üzüldüm şimdi.
Ben sevindim demedim ki nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri aslanHem diziyi profil resmi yapıyor, hem dizinin ücretine indirime gidilmesine seviniyor. Ne kadar samimi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?