Beyazsoy bunu kanala mail olarak at bence. Hayır akıllarında öyle şey varsa, yanlışlıkla değiştirirler falan senin söylediğini bilsinler de değiştirmesinler adamlar. Batarlar Vallaha
revan ordaki imayı anlamamamna şaşırdım emre bilem anladı yahuu
Beyazsoy bunu kanala mail olarak at bence. Hayır akıllarında öyle şey varsa, yanlışlıkla değiştirirler falan senin söylediğini bilsinler de değiştirmesinler adamlar. Batarlar Vallaha
revan ordaki imayı anlamamamna şaşırdım emre bilem anladı yahuu))))))))))))))))
Kriz!!! İşte bu büyük bir kriz!!! Allahım ben nasıl yorum yazarım bundan sonra? Takas benim yorumlarımı okumuyor. Artık geceler haram bana, gündüzler düşmanrevan çok değişmiş önceden bi nebze katlanılıyodu şimdi yorumlarını okumadan geçiyom zaman kaybı yav
Kanal D'ye gönderme var gibiydi.
takas sana bir şey söyleyeceğim ama üzülme.
Ben en çok Kanal D'den bahsediyorum ya, sen de en çok ATV'den bahsediyorsun.Yakında dedikodu çıkar falan, dikkatli ol.
takas sana bir şey söyleyeceğim ama üzülme.
Ben en çok Kanal D'den bahsediyorum ya, sen de en çok ATV'den bahsediyorsun.Yakında dedikodu çıkar falan, dikkatli ol.
Kriz!!! İşte bu büyük bir kriz!!! Allahım ben nasıl yorum yazarım bundan sonra? Takas benim yorumlarımı okumuyor. Artık geceler haram bana, gündüzler düşman
Dipnot: Özellikle takas okumayacaksa yorum yazmak ayrı bir zevk olur. Oleyy
revan ordaki imayı anlamamamna şaşırdım emre bilem anladı yahuu))))))))))))))))
çıksın banane ya beni ilgilendiren tv de vadidir gerisi umrumda değil vadi farkla zirvede olamay devam etsin atv sonuncu olsunama karadayının da orda olması atv yi 1 adım öne çıkarır
çıksın banane ya beni ilgilendiren tv de vadidir gerisi umrumda değil vadi farkla zirvede olamay devam etsin atv sonuncu olsunama karadayının da orda olması atv yi 1 adım öne çıkarır
- - - Ekleme - - -
sakin ol şampiyon lamiya ya selam söyle kankamı özledsim bi uğrasın yav
Yarın bize geliyorLamiya değil ismi de
takas mesajı iyi götürüyordun da sonunda yine yanlışlıkla atv'yi övdün gibi oldu.
ney ismi selamımı söyle kısa sürede dostum olmuştu süper zeki arkadaş
İmayı anlasım tabii de, bana değil Kanal D'ye yapılmış bir ima. Benim kanalım mı? Siz gerçekten beni Mahoni be Halukla karıştırdınız. Ben kanal için kavga edip, ceza almam. Sadece başarısını överim, bu da fanatiklik gibi algılanır.
Millet orda dizi tapıb para kazanacak, ben burada kavga edeceğim
aga anlamadı çaktırmanasıl anladın yahuu bu kezde ben bunu anlamadım))))))
foxa öyle bir öneri yapmıyorum ki orda kanal d nin hamlelerinin eleştiriyorum sadece . ama sen foxa öneri yaptıgımı düşünerek cevap verdin)))))))
Akşam akşam agresifleşemem beyazsoynasıl anladın yahuu bu kezde ben bunu anlamadım))))))
foxa öyle bir öneri yapmıyorum ki orda kanal d nin hamlelerinin eleştiriyorum sadece . ama sen foxa öneri yaptıgımı düşünerek cevap verdin)))))))
Hmmm.... Okrevan her gün kanal d yüzünden kavga ediyon kimi kandırıyon
- - - Ekleme - - -
kreysle haluk u solladın
Akşam akşam agresifleşemem beyazsoy
Vallaha anladım beyazsoy. Ama seni inandırmak gibi de bi derdim yok. O konuya cevap vermedim sadece. Beni kanalla kışkırtamazsın. En ufak bi sinirlenme bile olmaz. Farkındaysan benim cevabım da şakaydı. Yoksa sen ciddiye mi aldın?
aga anlamadı çaktırma
seni kanllarla niye kışkırtayım yahu ben o ilk mesajımda san bişey demedim ki niye agresifleşiyon ben onu anlamadım)))) ben sadece kanal d ye gönderme yaptım))))
- - - Ekleme - - -
tamam zaten sinirleniyormuş çaktırmayayım bari)))))
bi de sinirlenmiyom diyo oha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?