"Karagül" Dizisinin Çekimleri Yarın Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini: Şebnem Bozoklu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Bülent İnal'ın paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı "Karagül" dizisinin çekimleri yarın motor diyecek.

Dizinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu heyecanını böyle dile getirdi: "Karagül" yarın sabah motor diyor. 3-2-1 oyun! Heyecan.

tutacağını sanmıyorum belki süpriz yapar

Bu dizinin kanalının Kanal D olacağına dair bir duyum mu vardı ben mi yanlış hatırlıyorum? Kanalı belli mi şu an?: )

Hani 15 kasım'dı, belli ki dizi ocak ayına kaldı, Kanal D aynı hafta 4 dizi başlatacak galiba.

kanalına senaryosuna gününe göre tutup tutmayacağının belli olacağı bir dizi...

Kanalı Kanal D diye bahsediliyor, henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Şebnem Bozoklu için Karagül yarın başlıyor.. Özlem Conker'li olan sahneler 15 Kasım'da başlamış olabilir.

İleride konu dışı konularına malzeme olmamak için işi sağlama alıyorsun herhalde.

aynen ibret aldım sizin veda yorumlarınızdan aynı duruma düşmemek için
bence süpriz yapacaktır

Kanalı Kanal D diye bahsediliyor, henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Şebnem Bozoklu için Karagül yarın başlıyor.. Özlem Conker'li olan sahneler 15 Kasım'da başlamış olabilir.

Başlarsa hepsi birden başlar. Oyuncuya göre gün olmasına ihtimal vermiyorum. Diziye sonraki bölümlerde katılıyorsa o ayrı.

çarşamba ile perşembeye gelmesin....hürremle polat ham yaparlar adamı...

Ben hep tutmaz diyordum ama açıkçası şu an bu dizinin İntikam'dan daha çok tutabileceğine inanıyorum.

bence sen bilerek tutmaz düşer düşük alır falan diyosun çünkü ne dersen tersi çıkıyo intikam bence de vadiyle yarışamaz aklımdaki tek kuşku senin hayatta tutmaz demen ondan korkuyom bi tek

Başlarsa hepsi birden başlar. Oyuncuya göre gün olmasına ihtimal vermiyorum. Diziye sonraki bölümlerde katılıyorsa o ayrı.

Dizinin çekimleri ilk olarak İstanbul'da başlayacak/başlandı daha sonra Gaziantep'de çekimler yapılacaktır.

bence sen bilerek tutmaz düşer düşük alır falan diyosun çünkü ne dersen tersi çıkıyo intikam bence de vadiyle yarışamaz aklımdaki tek kuşku senin hayatta tutmaz demen ondan korkuyom bi tek

İntikam hayatta tutmaz.

Her zaman samimi yorum yazıyorum, dileğimi veya tersini yazmıyorum.

bunlar tam tersini yapıyolar diziler doğuda başlar istanbula geçer bunlar tersi iyi taktik

İntikam hayatta tutmaz.

Her zaman samimi yorum yazıyorum, dileğimi veya tersini yazmıyorum.

bu sefer doğru tahmin yapacaksın tutturduğun ilk ve tek tahminin olarak kayıtlara geçecek
intikamı ezince konu açacam orda senin tutmaz dediğin çok yorum var onları koyarım

- - - Ekleme - - -

Ben genel hikayeden tam tersi olur diye düşünmüştüm açıkçası.

nasıl yani fks14 diyo istanbulda başlayıp antep e geçecek o açıdan diyom sen ne anladın