İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalıkEbru: Yetherrrrr yetherrrrr yetherrrrrrr yetherrrrrrr!!! Ahıhı (ağllama ve etrafı dağıtma ) ahıhı yetherrrrrrr!
Bu kadın yine yeter yeter diye bağırıp etrafı dağıtıyor. @denizz19
İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalıkEbru: Yetherrrrr yetherrrrr yetherrrrrrr yetherrrrrrr!!! Ahıhı (ağllama ve etrafı dağıtma ) ahıhı yetherrrrrrr!
Bu kadın yine yeter yeter diye bağırıp etrafı dağıtıyor. @denizz19
Bana bile baygınlık geldi bu kaçıncı feryadı.İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalık
Kara Ekmek yükselsinBana bile baygınlık geldi bu kaçıncı feryadı.
Karagül kadar bozmadıO dizi de bozmuş diyorlar.
Geçen haftaya kadar izliyordum ama bırakma kararı aldım@denizz19 hala izliyon mu?
Ne bırakıyon Kendalı.Karagül kadar bozmadı
Geçen haftaya kadar izliyordum ama bırakma kararı aldım
Bu haftalık düğün var ondanNe bırakıyon Kendalı.
Yok artık 😱 Bunlar ciddi ciddi Baran'ı tek tek herkese söyleyeceklerKARAGÜL 96. BÖLÜM FRAGMANI
İşte buradan bir denklem kurarsak 20 karakter olsa 20 bölüm sonra tüm gerçekleri Baran öğrenir.Yok artık 😱 Bunlar ciddi ciddi Baran' tek tek herkese söyleyecekler
Bence 6. sezonun finaline kadar sıra Baran'a gelmeyecekİşte buradan bir denklem kurarsak 20 karakter olsa 20 bölüm sonra tüm gerçekleri Baran öğrenir.
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.Bence 6. sezonun finaline kadar sıra Baran'a gelmeyecek
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.
kurtçuk yine yumurtlamış
Baran finalde öğrenir artık biteceğini sanmıyorum nedense ama hadi hayırlısı tadında biter umarım
kesin mi laKaragül'de nihayet haftaya Baran öğreniyor