İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalıkEbru: Yetherrrrr yetherrrrr yetherrrrrrr yetherrrrrrr!!! Ahıhı (ağllama ve etrafı dağıtma) ahıhı yetherrrrrrr!
Bu kadın yine yeter yeter diye bağırıp etrafı dağıtıyor.@denizz19
İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalıkEbru: Yetherrrrr yetherrrrr yetherrrrrrr yetherrrrrrr!!! Ahıhı (ağllama ve etrafı dağıtma) ahıhı yetherrrrrrr!
Bu kadın yine yeter yeter diye bağırıp etrafı dağıtıyor.@denizz19
Bana bile baygınlık geldi bu kaçıncı feryadı.İzlemeyeceğim için bağırması umrumda değil bu haftalık![]()
Kara Ekmek yükselsinBana bile baygınlık geldi bu kaçıncı feryadı.![]()
Karagül kadar bozmadıO dizi de bozmuş diyorlar.![]()
Geçen haftaya kadar izliyordum ama bırakma kararı aldım@denizz19 hala izliyon mu?![]()
Ne bırakıyon Kendalı.Karagül kadar bozmadı
Geçen haftaya kadar izliyordum ama bırakma kararı aldım![]()
Bu haftalık düğün var ondanNe bırakıyon Kendalı.![]()
Yok artık 😱 Bunlar ciddi ciddi Baran'ı tek tek herkese söyleyeceklerKARAGÜL 96. BÖLÜM FRAGMANI
İşte buradan bir denklem kurarsak 20 karakter olsa 20 bölüm sonra tüm gerçekleri Baran öğrenir.Yok artık 😱 Bunlar ciddi ciddi Baran' tek tek herkese söyleyecekler![]()
Bence 6. sezonun finaline kadar sıra Baran'a gelmeyecekİşte buradan bir denklem kurarsak 20 karakter olsa 20 bölüm sonra tüm gerçekleri Baran öğrenir.![]()
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.Bence 6. sezonun finaline kadar sıra Baran'a gelmeyecek![]()
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.![]()
Birde tam öğrenecekken Baran yanlışlıkla uçurumdan düşüp ölüyormuş ne gülerim.![]()
kurtçuk yine yumurtlamış
Baran finalde öğrenir artık biteceğini sanmıyorum nedense ama hadi hayırlısı tadında biter umarım
kesin mi laKaragül'de nihayet haftaya Baran öğreniyor![]()