Hayır sürgünüm yabancı dizi falan diyordu ama
Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.Bende anlayamadım, bir anda Kara Ekmek dizisine geçtik.
Hayır sürgünüm yabancı dizi falan diyordu ama
Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.Bende anlayamadım, bir anda Kara Ekmek dizisine geçtik.
Bende anlayamadım.Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.
Tam olarak hangi diziyi önerdiğimide karıştırdım.Bende anlayamadım.
Karagül dizisiyle girdim konuya, Vikings'le devam edip oradan Kara Ekmek ile çıktık.
Şimdi oldu.Tam olarak hangi diziyi önerdiğimide karıştırdım.
Şöyle yazayım: Yerli Kara Ekmek, Yabancı Vikings'i izle. İkiside 10 numara diziler.
Şimdi ben @Yiğitt 'e " Karagül de geri kaldığımı, bir daha o bölümleri izleyemeyeceğimi söyleyip ardından Vikings'i indirdiğimi ve yazın izleyeceğimi söyledim + dizi nasıl izlenir mi?" diye sordumKaragül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.
Kara Ekmek ilk bölümü çok beğenmiştim, ama devamını getiremedim. Sen dersinde başlamaz mıyım.
Sürgünüm yigit orda vikingsleri kastediyor Karagülu değil 😉Kara Ekmek'te çok güzel dizi, bayılacaksın. Sen kardeşine güven. Dizi konusunda yanılmam.
Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu diziYine bir uçurum. Sezon finalinden kare.
Bunlar da ekstra.
@denizz19 @MelankoliK @Ice_Cool_23 @cookies
ozlem kasim icin izliyordum(Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu dizi
Yok artık Kadriye Ana söylüyor mu ? 😱
fragmana for @MelankoliK @Çiğdem- @cookies
helal olsun fanfini şişirmesi dizileri alt etmiş karagül ramazanda 21.00-22.00 kuşağını kapmış @Çiğdem- @MelankoliK @vadikızı @cookies
ay yapımın 3 dizisi varken karagülün seçilmesi @Forumdash ı kahretmiş hayata küsmüş
Diziyi izlemeyeli aşmış kendini nihayet Ebru oğlu Baranı buluyor , geç olsun da güç olmasın demi ama
Rüya tabirleri bile bunların rüyalarına anlam katamaz hale geldi , her bölüm bir rüya ve açıklanamayan cinsten @MelankoliKRüya değilse tabi
Bu nasıl bir yorumRüya tabirleri bile bunların rüyalarına anlam katamaz hale geldi , her bölüm bir rüya ve açıklanamayan cinsten @MelankoliK
Yine bir uçurum. Sezon finalinden kare.
Bunlar da ekstra.
@denizz19 @MelankoliK @Ice_Cool_23 @cookies
Özlem'i uçuruma sürükleyecekler sanırım
Sürgünüm yigit orda vikingsleri kastediyor Karagülu değil 😉
Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu dizi
ozlem kasim icin izliyordum(
Yok artık Kadriye Ana söylüyor mu ? 😱
Rüya değilse çok iyi
Yabancılar bizim dizilerin fragmanlarını daha iyi yapıyorlar
bu arada paylaşmayı unuttum karagül şilide yayından kaldırılmış öbgz de kaldırılmış keşke @yakup09 buralarda oalydı da acısını paylaşaydık @Çiğdem- in kıvançlı dizisi kuzey totoş dizisi de tehlikedeymişDiziyi izlemeyeli aşmış kendini nihayet Ebru oğlu Baranı buluyor , geç olsun da güç olmasın demi ama