Hayır sürgünüm yabancı dizi falan diyordu ama![]()
Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.Bende anlayamadım, bir anda Kara Ekmek dizisine geçtik.![]()
Hayır sürgünüm yabancı dizi falan diyordu ama![]()
Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.Bende anlayamadım, bir anda Kara Ekmek dizisine geçtik.![]()
Bende anlayamadım.Karagül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.![]()
Tam olarak hangi diziyi önerdiğimide karıştırdım.Bende anlayamadım.
Karagül dizisiyle girdim konuya, Vikings'le devam edip oradan Kara Ekmek ile çıktık.![]()
Şimdi oldu.Tam olarak hangi diziyi önerdiğimide karıştırdım.
Şöyle yazayım: Yerli Kara Ekmek, Yabancı Vikings'i izle. İkiside 10 numara diziler.![]()
Şimdi ben @Yiğitt 'e " Karagül de geri kaldığımı, bir daha o bölümleri izleyemeyeceğimi söyleyip ardından Vikings'i indirdiğimi ve yazın izleyeceğimi söyledim + dizi nasıl izlenir mi?" diye sordumKaragül konusunda niye Vikings konuşuyorsunuz kafamı karıştırdınız Allah iyiliğinizi versin.![]()
Kara Ekmek ilk bölümü çok beğenmiştim, ama devamını getiremedim.Sen dersinde başlamaz mıyım.
![]()
Sürgünüm yigit orda vikingsleri kastediyor Karagülu değil 😉Kara Ekmek'te çok güzel dizi, bayılacaksın. Sen kardeşine güven. Dizi konusunda yanılmam.![]()
Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu diziYine bir uçurum.Sezon finalinden kare.
![]()
Bunlar da ekstra.
![]()
![]()
![]()
@denizz19 @MelankoliK @Ice_Cool_23 @cookies
ozlem kasim icin izliyordum(Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu dizi![]()
Yok artık Kadriye Ana söylüyor mu ? 😱
fragmana for@MelankoliK @Çiğdem- @cookies
helal olsun fanfini şişirmesi dizileri alt etmiş karagül ramazanda 21.00-22.00 kuşağını kapmış@Çiğdem- @MelankoliK @vadikızı @cookies
ay yapımın 3 dizisi varken karagülün seçilmesi @Forumdash ı kahretmiş hayata küsmüş![]()
Diziyi izlemeyeli aşmış kendini nihayet Ebru oğlu Baranı buluyor , geç olsun da güç olmasın demi ama![]()
Rüya tabirleri bile bunların rüyalarına anlam katamaz hale geldi , her bölüm bir rüya ve açıklanamayan cinstenRüya değilse tabi![]()
Bu nasıl bir yorumRüya tabirleri bile bunların rüyalarına anlam katamaz hale geldi , her bölüm bir rüya ve açıklanamayan cinsten@MelankoliK
Yine bir uçurum.Sezon finalinden kare.
![]()
Bunlar da ekstra.
![]()
![]()
![]()
@denizz19 @MelankoliK @Ice_Cool_23 @cookies
Özlem'i uçuruma sürükleyecekler sanırım![]()
Sürgünüm yigit orda vikingsleri kastediyor Karagülu değil 😉
Özlem uçuruma atılacak demek Özlem çıkarsa hiç çekilmez bu dizi![]()
ozlem kasim icin izliyordum(
Yok artık Kadriye Ana söylüyor mu ? 😱
Rüya değilse çok iyi
Yabancılar bizim dizilerin fragmanlarını daha iyi yapıyorlar![]()
bu arada paylaşmayı unuttum karagül şilide yayından kaldırılmış öbgz de kaldırılmış keşke @yakup09 buralarda oalydı da acısını paylaşaydıkDiziyi izlemeyeli aşmış kendini nihayet Ebru oğlu Baranı buluyor , geç olsun da güç olmasın demi ama![]()