biraz da zorlarsan 20 yi bulucan yeminleGelecek hafta fragmanı bile sezon finali formatında Sen düşün sezon finalini Ne 15'i yahu en az 16 garanti
biraz da zorlarsan 20 yi bulucan yeminleGelecek hafta fragmanı bile sezon finali formatında Sen düşün sezon finalini Ne 15'i yahu en az 16 garanti
Oğlum karşısında rakip varken 14 aldı yokken kaç alırbiraz da zorlarsan 20 yi bulucan yeminle
yaz geldi millet tatile çıkar hem sezon finalinin süper olacağı kesin miOğlum karşısında rakip varken 14 aldı yokken kaç alır
Karagül ve sezon finali kötü olacak güldürme beniyaz geldi millet tatile çıkar hem sezon finalinin süper olacağı kesin mi
gülüyon bile baksanaKaragül ve sezon finali kötü olacak güldürme beni
Haha. Hakikatten bir anda fragmanı paylaşasım geldi.kelimlerimi çalma zekenabun .ss beğendiğimden vaşşhh lamadım @mrt-06 hemen totalliliğin kokusunu almış
Hayatımda gördüğüm en muhteşem bölüm diyebilirim Emre. Herkes öğrendi Kendal'ın katil olduğunu ortalık yıkıldı. Kadriye Ana geceye bomba etkisi yarattı diyebilirim.nasıl gidiyi @denizz19
fragmanda göstermişti zatenHayatımda gördüğüm en muhteşem bölüm diyebilirim Emre. Herkes öğrendi Kendal'ın katil olduğunu ortalık yıkıldı. Kadriye Ana geceye bomba etkisi yarattı diyebilirim.
Fragmanda sadece öğrendikleri sahne yer alıyor neler yaptıkları değil.fragmanda göstermişti zaten
Kadriye Ana süper konuştu. Oğlumu nasıl öldürdün oğlum of bitirdi beni.nasıl gidiyi @denizz19
Muhteşem gidiyor soluksuz izliyoruz reklam girdi şimdi yardım et [HASHTAG]#karaguldemuhtesemsezonfinali[/HASHTAG]
Hayatımda gördüğüm en muhteşem bölüm diyebilirim Emre. Herkes öğrendi Kendal'ın katil olduğunu ortalık yıkıldı. Kadriye Ana geceye bomba etkisi yarattı diyebilirim.
Cidden en en iyi bölüm harika ötesi ağlamaktan gözlerim şişti resmen