Evde izlemedim.
Fragmanda dondum kaldım resmen bu normal bölümse sezon finali nasıl olacak!! 😱
Evde izlemedim.
Kanım dondu resmen fragman harbiden fena Kadriye ana vurucak kendalı ve kendiniEvde izlemedim.
Fragmanda dondum kaldım resmen bu normal bölümse sezon finali nasıl olacak!! 😱
Aynen ve bütün Halfeti Kendal'ın Murat'ı öldürdüğünü duyacak. 😱Kanım dondu resmen fragman harbiden fena Kadriye ana vurucak kendalı ve kendini
Bu haftadan itibaren medceziri bıraktım ve karagülü baştan izlemeye başladım 5 bölüm bitirdim bile geceden beri izliyom heyecan çok abi bırakılmıyor devam ediyor insanAynen ve bütün Halfeti Kendal'ın Murat'ı öldürdüğünü duyacak. 😱
Bu fragmana ne yazilir bilmiyorum 🙂 görülmüş en iyi fragman diyebilirim Cuma`yı iple halatla çekiyorum resmen 😀Karagül 49. Bölüm Fragmanı
HD Fragman
@xBUGRAx @KayıpSehir @zara85 @HachiKo @denizz19 @Ahmad @ozgur2113 @Fks14 @gözlemci @eros
vaşşhhh 😱Karagül 49. Bölüm Fragmanı
HD Fragman
@xBUGRAx @KayıpSehir @zara85 @HachiKo @denizz19 @Ahmad @ozgur2113 @Fks14 @gözlemci @sokak sanati @Eray Güler @eros
kelimlerimi çalma zekenabun .ss beğendiğimden vaşşhh lamadım @mrt-06 hemen totalliliğin kokusunu almışBeğendin mi celaut
Valla beğendin mi beğenmedin mi onu söyle.kelimlerimi çalma zekenabun .ss beğendiğimden vaşşhh lamadım @mrt-06 hemen totalliliğin kokusunu almış
Haftaya Medcezir sezon finali sence geçilir mi AB grubundafragman iyi gibi duruyor ama bölümde çok fazla slow motion olmazsa falan iyi olur
bak sizin melek cariye kıyafetleri ne kadan güzel durmuş @Bully @Almila
Ekli dosyayı görüntüle 37038
sanmıyorum bully nin hayalleri onlarHaftaya Medcezir sezon finali sence geçilir mi AB grubunda
Peki sence Karagül sezon finalinde kaç alır? Yalan Dünya ve Medcezir olmayacaksanmıyorum bully nin hayalleri onlar
boş kaleye gol atacak yani 😱 fragmanlara bağlı 15 alabilirPeki sence Karagül sezon finalinde kaç alır? Yalan Dünya ve Medcezir olmayacak
Gelecek hafta fragmanı bile sezon finali formatında Sen düşün sezon finalini Ne 15'i yahu en az 16 garantiboş kaleye gol atacak yani 😱 fragmanlara bağlı 15 alabilir