Pempenin kamerasına sallayabilirsinkameraya neredne el sallıyoz
İzlediğin bir diziyi övmek kadar normal bir şey yoktur ben Karagül'ü kaliteli bulacağım sen Vadiyi o yüzden ne desek boş.Karagül de kaliteli olabilir ama Vadi kadar değil
Pempenin kamerasına sallayabilirsinkameraya neredne el sallıyoz
İzlediğin bir diziyi övmek kadar normal bir şey yoktur ben Karagül'ü kaliteli bulacağım sen Vadiyi o yüzden ne desek boş.Karagül de kaliteli olabilir ama Vadi kadar değil
bozduğu an bıraktım ben acımam kalite düşerse bırakırımKamera şakası değil 11 yıllık dizi tabi efsane olur
Hem sende izlemişsin şimdi açıklatma burda
Peki ilk Vadi mi yoksa Karagül mübozduğu an bıraktım ben acımam kalite düşerse bırakırım
Yeni dizilerden kalite çıkacağa pek benzemiyor gibi ama görelim bir de Sevdaluk vardı işte kalite.bir araştırayım da zaten aday sayısı az karagül,kss var yeni dizilerden de adaylar çıkabilir
karagül tabisi esma hatunum yeterPeki ilk Vadi mi yoksa Karagül mü
Abartmıyorum 11 yıllık dizi kırmamış rekor bırakmamış ve reytinglerde hala 1. o kalitelidir iştePempenin kamerasına sallayabilirsin
İzlediğin bir diziyi övmek kadar normal bir şey yoktur ben Karagül'ü kaliteli bulacağım sen Vadiyi o yüzden ne desek boş.
Yok artık 😱 Şaşırtmadın sonuçta hürremi melek yapan insandan ne beklenirkaragül tabisi esma hatunum yeter
Neden kanal değiştirince düşsün ki dizi neyse oAbartmıyorum 11 yıllık dizi kırmamış rekor bırakmamış ve reytinglerde hala 1. o kalitelidir işte
Karagül kanal değiştirirse oranları düşer
Bana düşecek gibi geliyor ama beni şaşırtır Karagül 12 reytingleri hakediyorNeden kanal değiştirince düşsün ki dizi neyse o
Karagül'ü bir bölüm dahi olsa izledin mi? Yani tarzın değil biliyorum ama hiç denk geldin de baktın mı merak ediyorum.Bana düşecek gibi geliyor ama beni şaşırtır Karagül 12 reytingleri hakediyor
İzledim teyzemlerdeyken aksiyon hiç düşmüyorKaragül'ü bir bölüm dahi olsa izledin mi? Yani tarzın değil biliyorum ama hiç denk geldin de baktın mı merak ediyorum.
Dizinin final bölümüyle ilgili birçok güzel yorum geldi ve aynı zamanda editörler de çok güzel yazılar yazdı diziyle ilgili. Final bölüm harikaydı yani yeni sezon heyecanla bekleniyor.İzledim teyzemlerdeyken aksiyon hiç düşmüyor
Başarısını İnşallah uzun yıllar sürdürürDizinin final bölümüyle ilgili birçok güzel yorum geldi ve aynı zamanda editörler de çok güzel yazılar yazdı diziyle ilgili. Final bölüm harikaydı yani yeni sezon heyecanla bekleniyor.
kalanını izledim iyi performans göstermişler bu ka bağırma çağırma olmasa ab si de yükselir şu engelli çocuğu göstermesinler kötü oluyom my de de cihangiri görünce kötü oluyodumDizinin final bölümüyle ilgili birçok güzel yorum geldi ve aynı zamanda editörler de çok güzel yazılar yazdı diziyle ilgili. Final bölüm harikaydı yani yeni sezon heyecanla bekleniyor.
Asım süper rol yapıyor ama bütün dizide o şekilde durabilmesi bile meziyet.kalanını izledim iyi performans göstermişler bu ka bağırma çağırma olmasa ab si de yükselir şu engelli çocuğu göstermesinler kötü oluyom my de de cihangiri görünce kötü oluyodum
süper olmuş kadro
Eeee tabi beğenecekler kalite ne de olsaEkli dosyayı görüntüle 38981
ece uslu yu beğenen kişiler en çok meryemi beğeniyormuş, birden diziye kanım ısındı @mrt-06 @denizz19 @yatutarsa @*YıldırıM*
TOTAL TOTAL'i çekmiş.Ekli dosyayı görüntüle 38981
ece uslu yu beğenen kişiler en çok meryemi beğeniyormuş, birden diziye kanım ısındı @mrt-06 @denizz19 @yatutarsa @*YıldırıM*