nasıl yani kim terbiyesizdi zuhalmı begümmü benmi ?
öyle bir lafa ortadan daldınki ben şok oldum
Yaa ne alem adamsın sen Begüm den bahsediyorum
nasıl yani kim terbiyesizdi zuhalmı begümmü benmi ?
öyle bir lafa ortadan daldınki ben şok oldum
bugün kalan kısmını izleyeceğim dün yarısında uyku bastıYaa ne alem adamsın sen Begüm den bahsediyorum
Saat sekizde TV'de yayınlanacak oradan izlede reyting kazandır diziyebugün kalan kısmını izleyeceğim dün yarısında uyku bastı
o zor iş netten hızlandırılmış turda izlemeye alışmışızSaat sekizde TV'de yayınlanacak oradan izlede reyting kazandır diziye
Hadi bakalım 😂bugün kalan kısmını izleyeceğim dün yarısında uyku bastı
Çok geriliyorum diziyi izlerken. Hem “sıkıyor” hem izlettiriyor.Diziyi beğendim. Biraz Masumlar Apartmanı havası aldım.
Zaman zaman sıkıcı geldi ama konusu ilgi çekici. Umarım ilerleyen zamanlarda temposu yüksek olur. Düzenli izler miyim bilmiyorum.
Tayfun karakteri ileriki bölümlerde farklı birine dönebilir. Öfke problemi olan biri gibi geldi bana.
Zuhal’in yüzü erkeklerden yana gülmeyecek gibi.
sakladığı çok şeyler var. karısı-cocuğu çıkar.Diziyi beğendim. Biraz Masumlar Apartmanı havası aldım.
Zaman zaman sıkıcı geldi ama konusu ilgi çekici. Umarım ilerleyen zamanlarda temposu yüksek olur. Düzenli izler miyim bilmiyorum.
Tayfun karakteri ileriki bölümlerde farklı birine dönebilir. Öfke problemi olan biri gibi geldi bana.
Zuhal’in yüzü erkeklerden yana gülmeyecek gibi.
Dizi değil korku filmi maşallah Zaten Pazar 2 dizin var, Pazartesi’nin boş kalması iyi olur doğru bir karar vermişsinÇok geriliyorum diziyi izlerken. Hem “sıkıyor” hem izlettiriyor.
Ben en iyisi fragmanlardan bakayım. Böyle gerilme hissi iyi değil. Bu baba ürkütücü
Dizi güzel ama
Yok eve geldiğimde sıkılıyorum. Bir şeyler izlemek zorundayımDizi değil korku filmi maşallah Zaten Pazar 2 dizin var, Pazartesi’nin boş kalması iyi olur doğru bir karar vermişsin
Devam edersin o zaman artık buna yayından kalkana kadar ATV hemen bitirmiyor zaten dizileriYok eve geldiğimde sıkılıyorum. Bir şeyler izlemek zorundayım
Yok bıraktığımı yazdım yukarda. Gününde izlemem o kesin. Deha bakardımda gece tamamlamıştım. Onu pazartesiye bırakırımDevam edersin o zaman artık buna yayından kalkana kadar ATV hemen bitirmiyor zaten dizileri
Dizi sezonu açıldı alternatif bol TRT dizileri işini görürdü uzun sürdükleri için ama maçlar var bu sezonYok bıraktığımı yazdım yukarda. Gününde izlemem o kesin.
Başka alternatif bakınacağım
Deha’yı Pazartesi’ye bırak aynen hem uykusuz kalmamış olursunYok bıraktığımı yazdım yukarda. Gününde izlemem o kesin. Deha bakardımda gece tamamlamıştım. Onu pazartesiye bırakırım
Diğer zamanlar içinde başka alternatif bakınacağım
------
Edit ettim @Bully
Cumaya Yapım Şirketinin diğer Dizisi Yasak Aşk gelecek diyorlar ama belki o Kızılcık ve Yalıya meydan okuyabilir.Şu diziye daha bir türlü bakamadım ama atv hikayesi bitmiş Kızılcık Şerbeti'nin karşısına koyup Melis Civelek & Sırma Yanık savaşını başlatsaydı yeniden (Yasak Elma - Zalim İstanbul) her şey daha güzel olabilirdi.
Olabilir ama dediğim gibi potansiyeli olan bir iş ve eskiden birlikte çalıştıkları için (Adını Feriha Koydum) rekabet durumu oluşur sağlam sahneler izleyebilirdik. Hem Yasak Aşk'ın sete çıkması yeni yılı bile bulabilir, kanal o zamana kadar KMOİ ile geçirmemeliydi.Cumaya Yapım Şirketinin diğer Dizisi Yasak Aşk gelecek diyorlar ama belki o Kızılcık ve Yalıya meydan okuyabilir.
Ekim ortası sete çıkacak deniliyordu, ertelenmiş olabilir. Kanal Kötü Kan'ın bitişini ve Yalının düşüşünü biliyor, o yüzden Cuma olması mantıklı Yasak Aşkın. Kasım gibi yayına alacağını tahmin ediyorum Yasak Aşk'ıOlabilir ama dediğim gibi potansiyeli olan bir iş ve eskiden birlikte çalıştıkları için (Adını Feriha Koydum) rekabet durumu oluşur sağlam sahneler izleyebilirdik. Hem Yasak Aşk'ın sete çıkması yeni yılı bile bulabilir, kanal o zamana kadar KMOİ ile geçirmemeliydi.
Deha’yı sattın mı 😱@Dosi bugün bitireceğim diziyi, akşam 10 buçuk gibi biter
İlk bölümün sonlarına doğru ilerliyorum. Güzel gidiyor.
Bunu yeni gördüm. Ona benzer bir şey çıktı ama o hikayeyi merak ediyorum.total izleyicinin seveceği türden gibi duruyor
sakladığı çok şeyler var. karısı-cocuğu çıkar.
izliyor musun daha?o zor iş netten hızlandırılmış turda izlemeye alışmışız