ATV Karadut - Dizi Yorumları

Evlilik teklifi de geldi. Dizi hızlı ilerliyor maşallah.

Teklifin kimden kime olduğunu yazmamışım neyse ki :A
Böyle dediğine göre Zühal’dan :A

En son babası eve misafir çağırmıştı. Ben Zühal’dan yemeğe Tayfun’u da çağırmasını bekledim :A
Şimdi adam kavgaya çağırdı o sahnedeyim.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Böyle dediğine göre Zühal’dan :A

En son babası eve misafir çağırmıştı. Ben Zühal’dan yemeğe Tayfun’u da çağırmasını bekledim :A
Şimdi adam kavgaya çağırdı o sahnedeyim.
Sonlara gelmişsin :A

Zuhal’ın modu düştü kal geldi çağırsa iyi olurdu evet senaryoyu o şekil yazabilirlerdi :A

Baba ne çektirdi kıza. Yanlışlıkla annesini öldürdüğü için intikamı öyle alıyor sonsuza kadar kendisine baksın istiyor

• Aynen
Reactions: Dosi
Naz Elmas'ın ses aynı ama surat baya değişmiş. Kendisi de tam bir dizi öğütendir :A Reytingin düşük olmasına şaşmamalı.
zamanında çok güzel kızdı :D zaman hiç acımıyor bu gül gibi kıza elleşmeyelim aynı kalsın demiyor bize napıyorsa onlarada yapıyor kahretsin:A

• Güldürdün
Sonlara gelmişsin :A

Zuhal’ın modu düştü kal geldi çağırsa iyi olurdu evet senaryoyu o şekil yazabilirlerdi :A

Baba ne çektirdi kıza. Yanlışlıkla annesini öldürdüğü için intikamı öyle alıyor sonsuza kadar kendisine baksın istiyor
Bitirdim.
O kağıt gider Alp’i bulur :A anası Nursel Köse olduğu için kolay kurtulmayacakları belliydi. Böyle bir detay kaçınılmazdı

• Güldürdün
Nihayet boş kalabildim ve ilk bölümü izleyebildim. Yer yer Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi esintisi verse de su gibi akan bir başlangıç olmuş. Sırma Yanık dizilerini izlemeyi özlemişim. :bhr:
Bölüm boyunca Çetin'in Zuhal'e diğer kızlardan farklı davrandığını düşünüyordum ki finalde cevabını aldık. O final sahnesinden sonra bile izlenmeye başlanır dizi.

İkinci bölümü de şimdi bitirdim. Zuhal & Tayfun çok güzel oldu. İrem Helvacıoğlu son dönemde birlikte rol aldığı erkek oyuncular ile çok iyi uyum yakalıyor, Şükrü Özyıldız ile de öyle olmuş. İzlemek çok keyifli. :bhr:
Bölümün son dakikasında Alp'in Aslı'yı tehdit ettiği olayı anlamadım? Anlayan var mı? (b) Onun dışında Aslı ve Bora da Zuhal ile Tayfun gibi güzel gözüküyor. Umarım bir an önce olurlar. :Z

Bölümün son dakikası da ilk bölümün ki gibi bombaydı. Üçüncü ve dördüncü bölümü de hafta sonu izler pazartesi TV'den izlerim. :A

İkinci bölümü de şimdi bitirdim. Zuhal & Tayfun çok güzel oldu. İrem Helvacıoğlu son dönemde birlikte rol aldığı erkek oyuncular ile çok iyi uyum yakalıyor, Şükrü Özyıldız ile de öyle olmuş. İzlemek çok keyifli. :bhr:
Bölümün son dakikasında Alp'in Aslı'yı tehdit ettiği olayı anlamadım? Anlayan var mı? (b) Onun dışında Aslı ve Bora da Zuhal ile Tayfun gibi güzel gözüküyor. Umarım bir an önce olurlar. :Z

Bölümün son dakikası da ilk bölümün ki gibi bombaydı. Üçüncü ve dördüncü bölümü de hafta sonu izler pazartesi TV'den izlerim. :A
Sanırım Aslı ona nude falan atmış, Alp de onları yaymakla tehdit ediyor :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy

Reytinglere de yansısa keşke, bu hafta da düşerse kanal acımaz

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
3. bölümü de şimdi bitirdim, dizi her bölüm üzerine koyarak ilerliyor resmen ve su gibi akıyor bölümler. Mezarlık sahnesi bölümün en vurucu sahnelerinden birisiydi. İrem Helvacıoğlu çok iyi oynamış.
İlk bölümden beri bahsedilen "anne katili" olayının da kaza olduğunu öğrendik. Çetin eğer Zuhal'in şehir dışında okumasına izin verseydi bu durumlar hiç yaşanmamış olurdu.

Aslı'nın Rezzan'ı sinir etmek için çiçek fotoğrafını atması ve yemeğe çıkmayı kabul etmesi çok iyiydi. Yemekte de Alp'i şikayet etmesi ve sonrası Bora ile öpüşmeleri... :bhr: Bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.

Hem Tayfun'un hem de Bora'nın bildikleri halde kuzeniz diye bahsettiklerini düşünüyordum ama Nihan vefat etti demiş. 😱 Yeni psikopat karakterimiz hayırlı olsun. :A

3. bölümü de şimdi bitirdim, dizi her bölüm üzerine koyarak ilerliyor resmen ve su gibi akıyor bölümler. Mezarlık sahnesi bölümün en vurucu sahnelerinden birisiydi. İrem Helvacıoğlu çok iyi oynamış.
İlk bölümden beri bahsedilen "anne katili" olayının da kaza olduğunu öğrendik. Çetin eğer Zuhal'in şehir dışında okumasına izin verseydi bu durumlar hiç yaşanmamış olurdu.

Aslı'nın Rezzan'ı sinir etmek için çiçek fotoğrafını atması ve yemeğe çıkmayı kabul etmesi çok iyiydi. Yemekte de Alp'i şikayet etmesi ve sonrası Bora ile öpüşmeleri... :bhr: Bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.

Hem Tayfun'un hem de Bora'nın bildikleri halde kuzeniz diye bahsettiklerini düşünüyordum ama Nihan vefat etti demiş. 😱 Yeni psikopat karakterimiz hayırlı olsun. :A
Bora ile Tayfun baba-oğul oluyor bu arada :A

Vay Tayfun da evlenme teklif edecekmiş :A

Nergis Kumbasar hala rolüyle göründü. Mikser hala :F

Şu dizide her şey o kadar güzel ve kusursuz ilerlerken göze batan tek şey Aslı İnandık'ın karakteri ve geçmeyen oyunculuğu. Kendisini severim ama İrem Helvacıoğlu, Selin Türkmen ve Ebrar Karabakan'ın yanında olmamış. :(

Bölüm sonunda Nergis Kumbasar'ın karakteri geldi. Belki Çetin'i biraz olsun dinginleştirir ama bu karakter düğüne neden çağırılmadı yada adı bile geçmedi merak ettim. :A

Bu arada bölümde AsBor'dan yana değil de müzayede kısmı ile bölüm finalinde ZuhTay'dan ve ilk dakikalarında Begüm&Baran sahnelerinde yüzümüz güldü. :bhr: