Dur daha açmadım ben neyse hemen el atayımEvlilik teklifi de geldi. Dizi hızlı ilerliyor maşallah.
Teklifin kimden kime olduğunu yazmamışım neyse kiDur daha açmadım ben neyse hemen el atayım
Böyle dediğine göre Zühal’danTeklifin kimden kime olduğunu yazmamışım neyse ki
Sonlara gelmişsinBöyle dediğine göre Zühal’dan
En son babası eve misafir çağırmıştı. Ben Zühal’dan yemeğe Tayfun’u da çağırmasını bekledim
Şimdi adam kavgaya çağırdı o sahnedeyim.
zamanında çok güzel kızdı zaman hiç acımıyor bu gül gibi kıza elleşmeyelim aynı kalsın demiyor bize napıyorsa onlarada yapıyor kahretsinNaz Elmas'ın ses aynı ama surat baya değişmiş. Kendisi de tam bir dizi öğütendir Reytingin düşük olmasına şaşmamalı.
Bitirdim.Sonlara gelmişsin
Zuhal’ın modu düştü kal geldi çağırsa iyi olurdu evet senaryoyu o şekil yazabilirlerdi
Baba ne çektirdi kıza. Yanlışlıkla annesini öldürdüğü için intikamı öyle alıyor sonsuza kadar kendisine baksın istiyor
İkinci bölümü de şimdi bitirdim. Zuhal & Tayfun çok güzel oldu. İrem Helvacıoğlu son dönemde birlikte rol aldığı erkek oyuncular ile çok iyi uyum yakalıyor, Şükrü Özyıldız ile de öyle olmuş. İzlemek çok keyifli.
Bölümün son dakikasında Alp'in Aslı'yı tehdit ettiği olayı anlamadım? Anlayan var mı? Onun dışında Aslı ve Bora da Zuhal ile Tayfun gibi güzel gözüküyor. Umarım bir an önce olurlar.
Bölümün son dakikası da ilk bölümün ki gibi bombaydı. Üçüncü ve dördüncü bölümü de hafta sonu izler pazartesi TV'den izlerim.
Reytinglere de yansısa keşke, bu hafta da düşerse kanal acımazİkinci bölümü de şimdi bitirdim. Zuhal & Tayfun çok güzel oldu. İrem Helvacıoğlu son dönemde birlikte rol aldığı erkek oyuncular ile çok iyi uyum yakalıyor, Şükrü Özyıldız ile de öyle olmuş. İzlemek çok keyifli.
Bölümün son dakikasında Alp'in Aslı'yı tehdit ettiği olayı anlamadım? Anlayan var mı? Onun dışında Aslı ve Bora da Zuhal ile Tayfun gibi güzel gözüküyor. Umarım bir an önce olurlar.
Bölümün son dakikası da ilk bölümün ki gibi bombaydı. Üçüncü ve dördüncü bölümü de hafta sonu izler pazartesi TV'den izlerim.
Bora ile Tayfun baba-oğul oluyor bu arada3. bölümü de şimdi bitirdim, dizi her bölüm üzerine koyarak ilerliyor resmen ve su gibi akıyor bölümler. Mezarlık sahnesi bölümün en vurucu sahnelerinden birisiydi. İrem Helvacıoğlu çok iyi oynamış.
İlk bölümden beri bahsedilen "anne katili" olayının da kaza olduğunu öğrendik. Çetin eğer Zuhal'in şehir dışında okumasına izin verseydi bu durumlar hiç yaşanmamış olurdu.
Aslı'nın Rezzan'ı sinir etmek için çiçek fotoğrafını atması ve yemeğe çıkmayı kabul etmesi çok iyiydi. Yemekte de Alp'i şikayet etmesi ve sonrası Bora ile öpüşmeleri... Bu kadar hızlı olmalarını beklemiyordum.
Hem Tayfun'un hem de Bora'nın bildikleri halde kuzeniz diye bahsettiklerini düşünüyordum ama Nihan vefat etti demiş. 😱 Yeni psikopat karakterimiz hayırlı olsun.
Evet biliyorum.Bora ile Tayfun baba-oğul oluyor bu arada
Bu konudan bile bayağı olay çıkar. Senarist Sırma Yanık sonuçtaEvet biliyorum.