cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,162
- Puanı
- 1,060
Yarın resmi tatil, evdeyim. Bugün derbi günü olduğu için Karadut ve Kalpazan’ı yarın izlerim artık.
konudan çık Emre spoi vermedenYarın resmi tatil, evdeyim. Bugün derbi günü olduğu için Karadut ve Kalpazan’ı yarın izlerim artık.
Ne yazdım be. 😱 Benim istediğim bir final olmadı hem.konudan çık Emre spoi vermeden
Ters köşeler var. Güzel bağlanılmış dizi
Görmedim Emre'nin yorumunu neyse kikonudan çık Emre spoi vermeden
Ters köşeler var. Güzel bağlanılmış dizi
Oradaki ve kısmına dikkat etmeden okudum cümleyi. Anlam değişiyor o zamanNe yazdım be. 😱 Benim istediğim bir final olmadı hem.
Beni ilgilendiren kısım Begüm&Baran. Ama onlarla da ilgili bir şey olmadı, yarım kaldılar .Oradaki ve kısmına dikkat etmeden okudum cümleyi. Anlam değişiyor o zaman
Onu da hayal gücün ile tamamlayacaksın artıkBeni ilgilendiren kısım Begüm&Baran. Ama onlarla da ilgili bir şey olmadı, yarım kaldılar .
Yakışıyorlardı hatta dizinin en güzel çiftiydi. Doğruydu aslında ama biraz tanışmaları ve karakter hikayesi yanlış olmuştu, daha farklı olabilirdi.Onu da hayal gücün ile tamamlayacaksın artık
Yakışıyor gibi olsalarda doğru değildi. Kız en azından eğitimine odaklanmış.
Kız isteme merasimi cidden mükemmel olmuş, bol ters köşeli 😱
Eve gidince o kısımlara tekrar bakacağım. Dün biraz hazırlıksız yakalandım ilk kısımları kaçırdım sayılır.Kız isteme merasimi cidden mükemmel olmuş, bol ters köşeli 😱
Zuhal her şeyden haberdarmış. Tayfun sahtekar çıktı. Güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadın mesajı çok iyi verildi, harika bir finaldi.
Aslı ve Bora'nın birleşmelerine de sevindim.
Ben mi spoiler verdim yoksa sana Tekrar bak bakalım o zaman o sahneler tekrar tekrar izlemeye değer zatenEve gidince o kısımlara tekrar bakacağım. Dün biraz hazırlıksız yakalandım ilk kısımları kaçırdım sayılır.
Yok yok izledim zatende. Yeniden keyifle bakmak istiyorum o sahneyeBen mi spoiler verdim yoksa sana Tekrar bak bakalım o zaman o sahneler tekrar tekrar izlemeye değer zaten
Valla çok iyi çekmişler. Netflix'teki mini diziler 6-8 bölüm sürüyor zaten. Karadut'a da o gözle bakalım ve finali de süper bağladılarYok yok izledim zatende. Yeniden keyifle bakmak istiyorum o sahneye