Yeni bir kurulus mi acaba? Dizileri yayinlama hakki kazanmis olabilir belki.![]()
HD olarak yeniden yukleniyor@sürgünüm @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @gizem ak
Eskiden yuklenenlerde silinmemiş
Bu arada bu hesap kimin nesin neyin fesi anlamadımResmi hesaplara darbe vuruyor resmen
Resmi hesapta 500 bin + bu hesap 700 bini devirdi 1 haftada
![]()
Öyle olsa bile neden tv'den kayıt versiyonlu yapsinlar? Yani atv logosu varYeni bir kurulus mi acaba? Dizileri yayinlama hakki kazanmis olabilir belki.![]()
Kendisi cekim yapmis o zaman.Öyle olsa bile neden tv'den kayıt versiyonlu yapsinlar? Yani atv logosu var![]()
Ben istiyorum ölsün gitsin yaTurgutun olumunu hic bir Karadayici istemedi)
kiz guzel o yuzden)
Evet 51. Bolumdeyim bakalim neler olacakkiz guzel o yuzden)
iyi seyirler) dusuncelerinizi bizimle paylas)Evet 51. Bolumdeyim bakalim neler olacak![]()
Bölumler baya heyecanli 2. Sezonun ilk bölumleri muthisiyi seyirler) dusuncelerinizi bizimle paylas)
Ya sen Karadayıya bakacağına Vadiye baksanaBölumler baya heyecanli 2. Sezonun ilk bölumleri muthis
Turguta neler olcak bakalim![]()
Songül ve Osman ilişkisi taraftarıyım ben.
Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölumYa sen Karadayıya bakacağına Vadiye baksanaAç Vadinin 24.bölümünü Karadayının tüm bölümlerine bedel
![]()
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉Songül ve Osman ilişkisi taraftarıyım ben.![]()
Karadayidaki ask Vadide yok)Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölum
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉
Ne söylesem şimdi heyecanı kaçacak. İzlemeye devam et Karadayı candır.Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölum
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉
Devam ediyorum bakalim tek bildigim seyNe söylesem şimdi heyecanı kaçacak. İzlemeye devam et Karadayı candır.![]()