Karadayı Genel Sohbet

Sen atlayarak izlediğin için görmemiştirsin :T: :X

İşte o aralarda bi yerde gösterdiler :X Oh olsun sana:F
Sacmalama o adami gostermediler.Adami gosterselerdi gorurdum ben dikkatliyim yalnizca evlilik hazirliklarini atladim diyorum o aradaki heyecanli sahneleri izledim bu arada Ayten Mafya Anasi oluyor :bhr: @Yakamoz-Asi

Sacmalama o adami gostermediler.Adami gosterselerdi gorurdum ben dikkatliyim yalnizca evlilik hazirliklarini atladim diyorum o aradaki heyecanli sahneleri izledim bu arada Ayten Mafya Anasi oluyor :bhr: @Yakamoz-Asi
Adamı gösterseler [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya şu adam katıldı diye haber çıkardı zaten:X ADamı göstermediler elini gösterdiler 2sn'cik.

Adamı gösterseler [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya şu adam katıldı diye haber çıkardı zaten:X ADamı göstermediler elini gösterdiler 2sn'cik.
Anladim olsun panpa o eli gosterilen figurandir o arabayi patlatan icin oyuncu atiyolardir Mehmet Gunsur gelse keske :bhr:
Insallah Orhan yapmamistir :)

Anladim olsun panpa o eli gosterilen figurandir o arabayi patlatan icin oyuncu atiyolardir Mehmet Gunsur gelse keske :bhr:
Insallah Orhan yapmamistir :)

Bak aradım buldum senin için :X BU kıyamı unutma :X

Bu elin sahibi yeni sezonda çakı gibi delikanlı çıkarsa varyaaa :F:F
nS1ukne.png

Cok yakisirdi arabayi patlatan kisi olarak gelseydi keske Orhan patlasmamistir insallah arabayi :T
@Çiğdem-
@Forumdash bende orhandır diye düşünüyordum ama yeni bir karakter bence gelicek diziye
seyiz mahirin akrdeşinden hoşlandığı için bu görevi kabul etmicek bence ayrıca mahirin mahkeme sahnesinde seyiz ve orhanda var mahirle işbirliği yapmıslar galiba
yeni bir düşman karakter katılcıak diye umuyorum ben 🙂
🙂