Karadayı Genel Sohbet

Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölum :T:

Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉
Yok artık süre bakımından sayarsak Vadinin bir bölümü 1.15 dk sürüyor. Vadi 20.00-21.45 arası özet 21.45-00.00 arası da yeni bölüm olduğu için :D Karadayı yaklaşık 2.30 saat. bence bir başlasan devamı gelir :D

Yok artık süre bakımından sayarsak Vadinin bir bölümü 1.15 dk sürüyor. Vadi 20.00-21.45 arası özet 21.45-00.00 arası da yeni bölüm olduğu için :D Karadayı yaklaşık 2.30 saat. bence bir başlasan devamı gelir :D
Yok ya vallah izlemem bi defa aşk yokmus o dizide :( bide eski

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izliyorum :X

8.bölümden verdiler. Gece tekrar yayını verdiğinde de en son baktiğimda 8.bölümdü(b) atv yayın akışında 12.bölüm filan yazıyorlar(b)

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izliyorum :X

8.bölümden verdiler. Gece tekrar yayını verdiğinde de en son baktiğimda 8.bölümdü(b) atv yayın akışında 12.bölüm filan yazıyorlar(b)
galiba 2 bolum keserek yayinlamislar

bugunku tekrara bende denk geldim ) Guzel Mahir&Feride sahnelerinden olusan bolumdu :love1:

Bugun Cetin Tekindorun dogum gunu! Nice yillara usta oyuncu!

TV24 Magazine Cover

Bsp46qhIYAEg8nb.jpg

Sen bir bölümü 20 dakikada izlersen atlarsın tabi. :bağır:
Ne var be banane evlilik hazirliklarindan ben yalnizca evlilik hazirliklarini atladim cok sıkıciydi.1 saat surdu evlilik hazirliklari.Yoksa geri kalan sahneleri falan izledim bnce o adam orhan degildi :)

Nerden farkettin ben daha 15 saat once izledim hic farketmedim :( Ama insallah Orhan degildir yoksa Mahir 8 ay sonra onu cok pis bi sekilde kitir kitir kesecek :)
Sen atlayarak izlediğin için görmemiştirsin :T: :X

Ne var be banane evlilik hazirliklarindan ben yalnizca evlilik hazirliklarini atladim cok sıkıciydi.1 saat surdu evlilik hazirliklari.Yoksa geri kalan sahneleri falan izledim bnce o adam orhan degildi :)
İşte o aralarda bi yerde gösterdiler :X Oh olsun sana:F