Adamların bir sezonu daha var en azından senin gibi 1 bölüm kala açmadılar.yok artıkın my yi bekliyilermiş
bana da öyle geldiVadinin genel sohbet konusunu goren aciyor
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizimkine gerek yoktu bize her yer myAdamların bir sezonu daha var en azından senin gibi 1 bölüm kala açmadılar.
5 bolumden sonra daha guzel olacak🙂 ilk kez izleyenleri kiskaniyorum)Bugun 2. Ve 3. Bolumleride izledim. Ilkin Tufekcim muthis ya. 4. Bolumunde yarisindayim.Mahirin kardesi ne oyle.Oyle kardesim olcak agiz burun dalarim
Turgut gidince dizi sıkıcı olcaga benziyor.
Gerçekten mi??? Ne zaman? Nerden aldın haberi Süper bi haber @sürgünümKenan Imirzalioglu galiba Kim milyoner olmaki sunacak
5 bolumden sonra daha guzel olacak🙂 ilk kez izleyenleri kiskaniyorum)
Kenan Imirzalioglu galiba Kim milyoner olmaki sunacak
Tamam o zaman ben izlemeye devam edeyim 😉5 bolumden sonra daha guzel olacak🙂 ilk kez izleyenleri kiskaniyorum)
Kenan Imirzalioglu galiba Kim milyoner olmaki sunacak
Evet bende okudum onu doğru olabilir,inşallah kesinleşir.Yeni karizmasıyla ortalığı yıkar.Twitterde biri yazmis ve o yeni resimler guya o program oncesi cekilmis.Haber dogruysa cok sevinirim
insAllah ..dizi sezon finaline gidecek Kenanin izlemek iyi gelecek bize)Evet bende okudum onu doğru olabilir,inşallah kesinleşir.Yeni karizmasıyla ortalığı yıkar.
Bekliyorum.Bergüzarın resmini koydum profilime.Bakalım neler var Eger Vampir Sırlarındaki gibi sahneler varsa müthiş olur özelliklede senle selimin sahneleri gibiilerki bölümlerde daha fazlasıda var