Yeni bir kurulus mi acaba? Dizileri yayinlama hakki kazanmis olabilir belki.
HD olarak yeniden yukleniyor@sürgünüm @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @gizem ak
Eskiden yuklenenlerde silinmemiş
Bu arada bu hesap kimin nesin neyin fesi anlamadımResmi hesaplara darbe vuruyor resmen
Resmi hesapta 500 bin + bu hesap 700 bini devirdi 1 haftada
Öyle olsa bile neden tv'den kayıt versiyonlu yapsinlar? Yani atv logosu varYeni bir kurulus mi acaba? Dizileri yayinlama hakki kazanmis olabilir belki.
Kendisi cekim yapmis o zaman.Öyle olsa bile neden tv'den kayıt versiyonlu yapsinlar? Yani atv logosu var
Ben istiyorum ölsün gitsin yaTurgutun olumunu hic bir Karadayici istemedi)
kiz guzel o yuzden)
Evet 51. Bolumdeyim bakalim neler olacakkiz guzel o yuzden)
iyi seyirler) dusuncelerinizi bizimle paylas)Evet 51. Bolumdeyim bakalim neler olacak
Bölumler baya heyecanli 2. Sezonun ilk bölumleri muthisiyi seyirler) dusuncelerinizi bizimle paylas)
Ya sen Karadayıya bakacağına Vadiye baksanaBölumler baya heyecanli 2. Sezonun ilk bölumleri muthis
Turguta neler olcak bakalim
Songül ve Osman ilişkisi taraftarıyım ben.
Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölumYa sen Karadayıya bakacağına Vadiye baksanaAç Vadinin 24.bölümünü Karadayının tüm bölümlerine bedel
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉Songül ve Osman ilişkisi taraftarıyım ben.
Karadayidaki ask Vadide yok)Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölum
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉
Ne söylesem şimdi heyecanı kaçacak. İzlemeye devam et Karadayı candır.Ya ben vadiye ısınamadim izleyemem onu ben o kadar bölum
Bende Yasinle olurlar diye düsunuyorum bakalim 😉
Devam ediyorum bakalim tek bildigim seyNe söylesem şimdi heyecanı kaçacak. İzlemeye devam et Karadayı candır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?