Karadayı 96.Bölüm Yorumları

Mahir'i tutana aşk olsun. O ne bağırma. :)

Seni sevdiğim için bozmak istemiyorum ama Karadayı'nın reytingleri seni ne ilgilendiriyor. Birde 32 yaşındaki adam hesap mı vereceğim size hangi diziyi izlediğime dair. Ben reytinge göre dizi izlemiyorum ki Kaçak ve Kara Para Aşk'ın reytingleride yerlerde ama izlemeye devam ediyorum. :)
Ya hacı yaşın senin olsun da hesap ver diyen kim. Sadece bahanelerle savcılara sığınma dedik o kadar. KPayi eleştirirkende kiziyodun bize ama bak sonu ne oldi))

hahah ayy turgut süper yaaaa

benim adum korkut ölmez diyor yaaa hahhahaha ismi korkutmakla alakalı soy adıda ölmemesiyle alakalı hahahahah harika yaaaaa :F:F:F:F:F

O isimler KD 12 reyting alirken bile elstiriyordular)

Paramparca yeni dizi Endemolun ilk isi yanilmiyorsamsa KD 1 ,2 sezonda bu dizidende iyi reyting aliyordu)Haftalik reytinglere bakarsak hem atv hem yapimin tekizlenen dizisi su an Karadayi her 3 grupta..Daha ne olsun?
KD yi ilk sezon izliydum eleştirmedim ikinci sezon bir kaç kez eleştirdim o kadar. Simdi hic izlemiyorum hic de elestirmiyom ölülerle işim olmaz)))

KD yi ilk sezon izliydum eleştirmedim ikinci sezon bir kaç kez eleştirdim o kadar. Simdi hic izlemiyorum hic de elestirmiyom ölülerle işim olmaz)))
Olu ..hmm ne anlamda dediz bilmiyorum ama KD oluyse digerleri ne..neyse konuyu uzatmak istemiyorum..herkesin zevki farkli,dusunceside oyle

Ya hacı yaşın senin olsun da hesap ver diyen kim. Sadece bahanelerle savcılara sığınma dedik o kadar. KPayi eleştirirkende kiziyodun bize ama bak sonu ne oldi))
Yav bu yetkiyi nerden alıyorsunuz. İyi kötü izlediğim dizi beni ilgilendirir size ne? Belki ben kötü dizi izlemeyi seviyorum. İzlediğim dizileri şişirsem tamam haklısın derim ama öyle de yapmıyorum.

Benim mesajımdan alıntı yapıp izlediğim diziyi eleştirmekten vazgeçin. Kendin eleştir banane ama benim mesajımdan alıntı yapmayın rahatsız oluyorum.

Olu ..hmm ne anlamda dediz bilmiyorum ama KD oluyse digerleri ne..neyse konuyu uzatmak istemiyorum..herkesin zevki farkli,dusunceside oyle
Şu bağlamda dedim, Karadayi bitti karadayinin ruzgariyla ikinci diziye geçildi ama o rüzgarda geçmek üzere

Kenan muthissin..Kimse onun gibi olamaz. Karadayinin bitmesine sirf bu yuzden uzuluyorum.Ozleyecegim...

Karadayı şu an en izlenen diziler sırasında başka yorumum yok:)

Turgut herkesi aptal yerine koyuyor

Sosyete digerlerinden akıllı

Son düzenleme:
Bu akşam Karadayı da roller tavan yaptı özellikle Mahir, Turgut ve Mehmet Zalim bey. :)

yan rollerde oynayan oyuncularda bu dizide baya basarili )
Bülent ve Orhan hariç hepsi iyi bence. İkisi gereksiz karakter baştan beri @Forumdash ile sevemedik ikisini. :)

Velhasıl cancağızım; ölürsem, ölürsün!

B83RHbwCQAASNBx.jpg

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06