Ya hacı yaşın senin olsun da hesap ver diyen kim. Sadece bahanelerle savcılara sığınma dedik o kadar. KPayi eleştirirkende kiziyodun bize ama bak sonu ne oldi))Seni sevdiğim için bozmak istemiyorum ama Karadayı'nın reytingleri seni ne ilgilendiriyor. Birde 32 yaşındaki adam hesap mı vereceğim size hangi diziyi izlediğime dair. Ben reytinge göre dizi izlemiyorum ki Kaçak ve Kara Para Aşk'ın reytingleride yerlerde ama izlemeye devam ediyorum.![]()
KD yi ilk sezon izliydum eleştirmedim ikinci sezon bir kaç kez eleştirdim o kadar. Simdi hic izlemiyorum hic de elestirmiyom ölülerle işim olmaz)))O isimler KD 12 reyting alirken bile elstiriyordular)
Paramparca yeni dizi Endemolun ilk isi yanilmiyorsamsa KD 1 ,2 sezonda bu dizidende iyi reyting aliyordu)Haftalik reytinglere bakarsak hem atv hem yapimin tekizlenen dizisi su an Karadayi her 3 grupta..Daha ne olsun?
Olu ..hmm ne anlamda dediz bilmiyorum ama KD oluyse digerleri ne..neyse konuyu uzatmak istemiyorum..herkesin zevki farkli,dusunceside oyleKD yi ilk sezon izliydum eleştirmedim ikinci sezon bir kaç kez eleştirdim o kadar. Simdi hic izlemiyorum hic de elestirmiyom ölülerle işim olmaz)))
Yav bu yetkiyi nerden alıyorsunuz. İyi kötü izlediğim dizi beni ilgilendirir size ne? Belki ben kötü dizi izlemeyi seviyorum. İzlediğim dizileri şişirsem tamam haklısın derim ama öyle de yapmıyorum.Ya hacı yaşın senin olsun da hesap ver diyen kim. Sadece bahanelerle savcılara sığınma dedik o kadar. KPayi eleştirirkende kiziyodun bize ama bak sonu ne oldi))
Şu bağlamda dedim, Karadayi bitti karadayinin ruzgariyla ikinci diziye geçildi ama o rüzgarda geçmek üzereOlu ..hmm ne anlamda dediz bilmiyorum ama KD oluyse digerleri ne..neyse konuyu uzatmak istemiyorum..herkesin zevki farkli,dusunceside oyle
Kerimenin Turgut aski bitmedimi? Yo bence kadin akillandiKerime Turgut'la işbirliği yapıcak kesin.
yan rollerde oynayan oyuncularda bu dizide baya basarili )Bu akşam Karadayı da roller tavan yaptı özellikle Mahir, Turgut ve Mehmet Zalim bey.![]()
Bülent ve Orhan hariç hepsi iyi bence. İkisi gereksiz karakter baştan beri @Forumdash ile sevemedik ikisini.yan rollerde oynayan oyuncularda bu dizide baya basarili )